Dziedzic Pruski pisze:jakub10193 pisze:internetu mam abo za 73,68 zł na 24 miesiące i Xperia L za 1zł. Nie wiem jakim cudem ty masz taką ofertę! Ja mam trzy numery w PTC nieprzerwanie od 1999r.
Byłem z Erą/T-Mobile od 15 lat jeśli nie dłużej.
Z tego co widzę, to T-Mobile ma tym gorszą ofertę, im dłużej klient z nimi jest. Wychodzą ze słusznego założenia co do możliwości skuteczniejszego dojenia wiernych klientów.
Przeniosłem nr do Virgin, a Ty co zrobisz?

To są numery rodziców, a oferta zaspokaja ich potrzeby, dlatego zostają. Ale w Grudniu 2014 kończy się numer młodego, a on to oprócz esów nic nie gada, ale no młody zawsze chce jakiś telefon i w jego przypadku wzięliśmy mu abo za 25zł 180 minut, 500 smsów i Sony Tipo za 1zł, ale jak podobnej oferty nie będzie w Grudniu, a będzie Nju, czy Virgin to jego tam przeniosę.
Z T-Mobile mnie łączy jeszcze to że mam firmowy telefon z internet na liniach tp i domowy oraz te cztery numery komórkowe. A wolę mieć jedną fakturę do płacenia z lenistwa

. I tak suma sumarum faktura wychodzi za to wszystko ok 300zł więc nie jest aż tak źle
Ale w jednej kwestii T-Mobile przebija innych opów. Za zestaw stacjonarny (Era linia domowa i Era Internet Stacjonarny 2mb/s) płacę 55zł, a w Orange na firmę o wiele drożej wychodzi

, a miejsce mam takie gdzie tylko TP dochodzi i ewentualnie coś mobilnego.