• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #693567  autor: Matexxx
 26 sty 2014, 18:36
Witam
Otóż mam jedno bardzo ważne dla mnie pytanie a mianowicie:
Ostatnio kupiłem telefon( xperia M ) na abonament z orange dla firm
Jutro chciałbym kupić kolejny telefon(Samsung galaxy s3)także w orange ale razem na abonament indywidualny. Moje pytanie brzmi czy będę mógł spokojnie zamienić te telefony kartami sim, I będą one normalnie odczytywane.
Problem ten wynika gdyż mój syn nie był do końca pewny co chce kupić i teraz chciałbym się z nim zamienić telefonami
Ostatnio zmieniony 26 sty 2014, 18:55 przez Matexxx, łącznie zmieniany 1 raz.

#693569  autor: KA
 26 sty 2014, 18:39
Oba mają micro-sim, więc nie ma problemu.

#693570  autor: Matexxx
 26 sty 2014, 18:44
Wiem że oba mają micro sim ale moje pytanie wynika z tego że gdy kupowałem xperie m
to dowiedziałem się że są rożne rodzaje tych kart i nie jestem pewien czy będą one odpowiednie do danego telefonu

#693576  autor: wtd
 26 sty 2014, 19:19
Będą. Micro-sim to micro-sim, zawsze będzie działał (zwłaszcza że mówimy tu o tej samej sieci, więc kwestia simlocka odpada).

#693582  autor: Matexxx
 26 sty 2014, 20:12
OK. Dzięki za odpowiedzi