Halset pisze:
Hmm....co zaoferuje? Czy Wy myślicie, że operatorzy będą ciągle z ceny schodzić

? Play już zapowiedział koniec wojny cenowej. O i TM inwestują prawie 4mld w N! Plus w długach. Nic za darmo nie ma. Nic się drastycznie nie zmieni.
Cały czas schodzą z ceny i ma to fundamentalne podstawy, bo sprzęt i pasmo tanieją.
Play zdobył 10 mln klientów i jego ogłoszenie nie oznacza nic więcej, niż koniec obniżek i początek strzyżenia baranków.
Powstają nowi operatorzy wirtualni i co roku jest coraz taniej. Takie są fakty.
[ Dodano: 2014-01-24, 19:17 ]
Halset pisze:To jest gadanie karciarzy. Nie każdy ma czas śledzić ciągle promocje i skakać z opa do opa.
Wielu woli abonament. Podpisze, dostanie dobrą ofertę i telefon i na dwa lata ma spokój.
To bez znaczenia, ale jestem byłym "abonamentowcem" od blisko 20 lat, od czasów Nokii ważącej 1,5 kg w Centertelu, do stycznia tego roku. W samej Erze/T-Mobile płaciłem abonament 15 lat. Od teraz jestem karciarzem. Moje rachunki wg szacunków spadną 4-5 razy, a poziom używania wzrośnie.
Też nie mam czasu śledzić promocji. Dlatego jak to opisuję w sygnaturce mam główny numer w Virgin i kilka dodatkowych kart, z których będę korzystał okazyjnie w zależności od potrzeb.
Używam: virginmobile.pl, klucz.net, nju.pl, happycall.pl, aero2.pl, RBM, alditalk.de, vipnet.hr, du.ae
Dawniej: Centertel, Era, Plus, Heyah, T-Mobile, Play
iPhone 6+128GB, iPhone 4, Nokia 6310 i 6230, HTC TD, iPad Air cellular