Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Kryniczanin pisze:Ha ha ha Jestem abonentem T-Mobile płacę i wymagam. I nie jestem wyznawcą Cell Info niech dadzą jasny komunikat wyłączamy na amen to mi w niczym nie będzie przeszkadzać. To nawet dobrze by im zrobiło bo duża część ludzi w końcu by wyłączyła w tel tryb only 2G.erymo pisze:teraz T-M się prawdopodobnie wkur.... i wylaczyl wszystko zw z CI, odpowiedz jeczacych: burdel...ze nie ma.... plakac się chce, chyba trzeba się urodzić w Polsce żeby tak marudzić, ludzie.
Ciekawe kiedy oni w końcu przywrócą CI tak jak przed Networks czy dopiero po zakończeniu prac modernizacyjnych w całej Polsce?slawnokia pisze:piotrek88
W Bielsku CI praktycznie nie ma wcale od początku stycznia.
Na k.50 widzę, że nazwy pojawiają się w nocy lub też nad ranem. Regularnie ostatni komunikat pojawia się między godziną 6.05 a 6.10 (ciekawe dlaczego akurat o tej godzinie)
Poza tym sporadycznie w ciągu dnia na k.50 wpadają nazwy z odległych lokalizacji, np dziś przez chwilę miałem "Nowy Sacz" na przemian z "Malopolska".
Nazw tych nie zobaczymy na wyświetlaczu, chyba że przypadkiem.
Pawrzes i Gadulski
Wydaje się mi, że obecnie najważniejszym problemem jest praktycznie całkowity brak CI, oraz to , że jak już jest, to jest niewidoczne na wyświetlaczach.
Następnie zamiana nazw przez co widzimy nazwy z odległych lokalizacji, nierzadko z ORANGE.
To, że niektóre nowe komunikaty są sformułowane "nie po polskiemu" to tak w dalszej kolejności do poprawy bym wymienił.
Brak CI w Szczecinie, czasem wyświetla sie Szczecin to wszystkohoras pisze:witam,
czy jest "TU" ktoś ze Szczecina, kto mógłby sprawdzić czy działa Cell Info ??
mam podejrzenia, że padło :/
slawnokia, PM do asziatko już poleciał