ccangur pisze:witam
PS. WYPOWIEDZENIE UMOWY ROBI CUDA
U mnie zrobiło takie cuda, że kolejnego dnia po złożeniu wypowiedzenia zaoferowano mi 30% rabatu (obecnie też mam prawie taki sam, zyskałbym ok 2zł) i umowę na 12 miesięcy - tylko SIM. Kolejnych prób kontaktu ze strony Plus GSM nie było. Ja też nie mogę się nic dowiedzieć, bo każda próba kontaktu z DUK kończy się komunikatem, że "pracownik obsługujący moją sprawę będzie w pracy 30 stycznia" - takie coś pojawia się po próbie kontaktu z numeru odnośnie którego składałem wypowiedzenie - moja umowa kończy się 31 stycznia, a wypowiedzenie składałem ok. połowy grudnia. Nie da się też w żaden inny sposób połączyć z DUK, bo pojawia się komunikat "wszyscy konsultanci są zajęci, jak tylko będzie możliwe to się skontaktujemy. Plus" - takie coś słyszałem już kilkanaście razy przy próbie połączenia z innego numeru.
Dobrze, że moja umowa to internet LTE, bo nie zależy mi w ogóle na numerze ale jak ktoś chce powalczyć o dobre warunki dla numeru telefonu to przestrzegam, bo można się nieźle przejechać jak się trafi na takie coś jak ja.