Wczoraj negocjowałem warunki nowej umowy! Miałem do przedluzenia 2 abonamenty i mix-a. Po rozmowie z konsultantem wyszlo na to, ze najlepiej wziasc oferte przez internet. Ceny telefonow w abo za 69 były 200 pln wieksze od tych co proponuja mi na necie

. Niezbity z tropu poprosilem o polaczenie z SUK-iem...mysle sobie nie bedzie zle

, tam przez GODZINE rozmawiałem z pania, ktora zaproponoia mi w koncu dwa abonamenty za 79,90 plus siec rodzinna 1,99 ( chyba juz nawet bez stacjonarnych, tyle opcji przeszedlem) i sony sp za 1 zl. Tragedia!!! Jestem juz ich klientem od 15 lat i bywało, przy przedluzaniu umowy tak, ze dostawałem gorsze warunki niz, ktos kto przechodzil do nich. OK taka mieli polityke ale to co teraz proponuja to jest tragedia. Jedynie na co moglem liczyc w SUK-u to obnizka abonamentu o 5 pln, i telefony drozsze niz oferta przez internet. Sony Xperia L przez neta w abonamencie 69 kosztowała chyba ( juz sie powoli gubie

) 69?zl, a w SUK-u 249 zl. O co kaman???

Jestem posiadaczem 3 abonamentow w T-mobile,1 mixa, ze o karcie nie wspomne

! Takie argumenty nie podzialaly na nich... Jak probowalem podejsc pod oferty przedstawiane na forum, to mnie pani wysmiala i powiedziała, ze ona za wiele nie moze, a w konkurencji typu PLAY tez kolorowo nie ma, bo czytała ich regulamin. Cholera jasna mnie chwycila, bo cały mecz w pilke reczna "przegadałem"

i w dodatku nic nie ugrałem... Poczekam chwilke w maju koncza mi sie umowy na abonament jesli nic mi nie zaproponuja ciekawego to w koncu po tylu latach ich oleje. Szkoda tylko bo w koncu po rozbudowie sieci po tylu latach moge zadzwonic z domu, a nie musze wychodzic na zewnatrz...no wiec chyba dlatego sie tak cenią!!!