- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
pytałem w play niedawno - warunki zostają takie jakie były i rachunek na tę samą kwotę.
dokładnie,
jak się okaże,że jakaś taryfa była korzystniejsza od tej,która jest w ofercie to po umowie terminowej nie trzeba jej przedłużać i warunki zostają takie same,umowa zmienia się w czas nieokreślony i można ją wypowiedzieć miesiąc wcześniej bez kary albo przedłużyć kiedy pojawi się lepsza taryfa w ofercie może w tej samej cenie,
nie ma w Play takiego ciśnienia na przedłużanie umów jak w innych sieciach, szczególnie jeśli warunki mają zostać te same,które są
jak się okaże,że jakaś taryfa była korzystniejsza od tej,która jest w ofercie to po umowie terminowej nie trzeba jej przedłużać i warunki zostają takie same,umowa zmienia się w czas nieokreślony i można ją wypowiedzieć miesiąc wcześniej bez kary albo przedłużyć kiedy pojawi się lepsza taryfa w ofercie może w tej samej cenie,
nie ma w Play takiego ciśnienia na przedłużanie umów jak w innych sieciach, szczególnie jeśli warunki mają zostać te same,które są
Mam pytanie po jakim czasie powinien mieć informacje, że moje wypowiedzenie zostało przyjęte ?
Wypowiedzenie standardowo wysłałem maila, w play24 mam tylko taką informacje:
Data zgłoszenia: 07.01.2014
Dotyczy numeru: XXXXXXXXX
Status: Rozpatrywane
Data zamknięcia: -
Kategoria:
Kanał: E-mail
Status zamknięcia: Rozpatrywane
Opis problemu
Sprawa zgłoszona e-mail'em
Kategoria:
Opis problemu
piotrzet,
przeniosą na karte, ale musisz mieć wszystko opłacone,
emitar,
pewnie odpowiedzą standardowo do miesiąca,
możesz się spróbować dowiedzieć czy jest data deaktywacji czyli rozwiązania umowy,zadzwoń na BOK i zapytaj o to, mogą już mieć date rozwiązania umowy,
ma ktoś oferte z telefonem ?
jak tak to jakie warunki ?
dają jakieś bonusy ?
przeniosą na karte, ale musisz mieć wszystko opłacone,
emitar,
pewnie odpowiedzą standardowo do miesiąca,
możesz się spróbować dowiedzieć czy jest data deaktywacji czyli rozwiązania umowy,zadzwoń na BOK i zapytaj o to, mogą już mieć date rozwiązania umowy,
ma ktoś oferte z telefonem ?
jak tak to jakie warunki ?
dają jakieś bonusy ?
Teoretycznie maja chyba 30 dni na rozpatrzenie takiego zgłoszenia. Oczywiście z reguły jest szybciejemitar pisze:Mam pytanie po jakim czasie powinien mieć informacje, że moje wypowiedzenie zostało przyjęte ?
Kategoria:
Opis problemu

Czy ktoś mógłby przypomnieć jakie warunki można otrzymać przy przedłużeniu na firmę ?!
koniecznie z internetem
- bez telefonu
- oraz z telefonem, najlepiej model , który będzie można opchnąć
I jeszcze jedno jak się wypowie umowę na firmę to po 30 dniach numer przechodzi na kartę czy zostaje skasowany ?!
Dzięki
koniecznie z internetem
- bez telefonu
- oraz z telefonem, najlepiej model , który będzie można opchnąć
I jeszcze jedno jak się wypowie umowę na firmę to po 30 dniach numer przechodzi na kartę czy zostaje skasowany ?!
Dzięki
Jeśli masz umowę na czas nieokreślony to masz 30 dniowy okres wypowiedzienia. To samo jak wypowiadasz umowę, która się kończy - wtedy kończy się w dniu do kiedy masz umowę - jeśli wypowiedzenie dotrze min. 30 dni wcześniej. W wypowiedzeniu powinna być informacją o przejściu na kartę. Wtedy nr Ci nie przepadnie.
Na przedłużenie po wypowiedzeniu Mixtury 40x10pln Play oferuje taki abonament
potwierdzamy wpłynięcie Pana pisma z 10 stycznia 2014 roku dotyczącego rezygnacji z usług świadczonych przez P4 Sp. z o.o.
Pragniemy przekonać Pana do pozostania w naszej sieci. Specjalnie dla Pana przygotowaliśmy poniższą ofertę. W ramach Abonamentu Formuła 4.0 UNLIMITED oferujemy nielimitowane połączenia do Play i innych sieci komórkowych za jedyne 24,99 złotych. Umowa, którą polecamy trwałaby 18 miesięcy.
Dodatkowo jeden z dwóch pakietów do wyboru:
-nielimitowane SMS-y, MMS-y do wszystkich sieci lub
-nielimitowane połączenia na numery stacjonarne. Zapraszamy do kontaktu z naszą Obsługą Klienta pod numerem *500 (z telefonu Play) w celu poznania szczegółów oferty oraz złożenia zamówienia.
Jedna z osób na forum Play twierdzi, że za 29,90 dostała na przedłużenie no limit komórki + no limit sms + 750 mega neta. Jestem bardzo ciekawy czy to prawda i czy faktycznie idzie coś takiego wyciągnąć. Niedługo składam wypowiedzenie więc może uda mi się sprawdzić, ale jakby ktoś miał okazję wcześniej, to niech da znać 

NIe da się, albo pakiet smsów za free albo internet. Drugi pakiet za dopłatą.
Dziś dzwonili do mnie jako że mi się kończy umowa w lutym:
za18zł na limit no smsów i mmsów i 168 minut do wszystkich.
Jeśli chce internet to za 7zł dodatkowo. Umowa na 12 miesiecy.
@pavello
Rozumiem, że oferta dla indywidualnych? Nie wiesz czy te 168 minut także na stacjonarne?
EDIT: Zresztą jakby nie patrzeć to i tak taka se oferta przy tych 168 minutach. Neta za 7 zł pewnie też nie dadzą większego pakietu. Tak patrząc na pierwszą lepszą ofertę z brzegu to za 25 zł w ofercie na kartę T-Mobile można mieć 120 minut, no limit sms i 1gb neta, więc tak czy siak porównywalnie.
Rozumiem, że oferta dla indywidualnych? Nie wiesz czy te 168 minut także na stacjonarne?
EDIT: Zresztą jakby nie patrzeć to i tak taka se oferta przy tych 168 minutach. Neta za 7 zł pewnie też nie dadzą większego pakietu. Tak patrząc na pierwszą lepszą ofertę z brzegu to za 25 zł w ofercie na kartę T-Mobile można mieć 120 minut, no limit sms i 1gb neta, więc tak czy siak porównywalnie.
Cóż to za taryfa?pavello pisze:NIe da się, albo pakiet smsów za free albo internet. Drugi pakiet za dopłatą.
Witam
Kończy mi się umowa na abonament tel. indywidualny w play.
Interesuje mnie coś w okolicy 40 - 55 zł z telefonem.
Co mogę wywalczyć z PLAY (GU)
Dziękuję.
Kończy mi się umowa na abonament tel. indywidualny w play.
Interesuje mnie coś w okolicy 40 - 55 zł z telefonem.
Co mogę wywalczyć z PLAY (GU)
Dziękuję.
Szkoda kasy na telefon z jabłkiem
.

Pewnie LongPlay 49. Ktoś już wcześniej pisał, że jest ta taryfa dostępna telefonicznie.Cóż to za taryfa?