Xy pisze:Mi bardzo pasuje Nokia Camera i używam jej jako podstawowego programu do robienia zdjęć. Liczę, że po aktualizacji do Black zostanie...
Również używam tej aplikacji, ale ma wadę. Po podmianie funkcji klawisza spustu aparatu z Aparat na Nokia Camera, jeśli telefon jest zablokowany i chroniony kodem, przytrzymanie dłużej klawisza włącza aparat, ale trzeba podać kod. W przypadku aplikacji Aparat można od razu zrobić zdjęcie, bez odblokowywania całego telefonu, nie ma dostępu do galerii. W przypadkach gdy zależy nam na czasie to jednak jest utrudnienie.
Narzekających pełno znajdziesz
Xy. Zarówno na WP jak i inne systemy. Prawda jest taka, że każdy wybiera co mu pasuje.
Black nie wiem co wniesie. Może jeszcze coś poza tym o czym piszą. W końcu oficjalnie jeszcze nie zostało to wypuszczone. Można instalować, ale nie wiadomo czy coś się nie zmieni.
W sumie to nie wiem co tam więcej chcieć od aktualizacji. Sam czekam tylko na odblokowanie LTE. Reszta jest miłym dodatkiem, ale może mam małe wymagania.
Niestety listy takowej nie znalazłem do GDR3.
[ Dodano: 2014-01-04, 23:33 ]
Może się jednak pojawić jakaś lista bo link do starej, dotyczącej Amber, już wygasł. Możliwe, że w najbliższym tygodniu coś się pojawi.