• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #689595  autor: Plusce
 11 sty 2014, 17:10
Witam serdecznie. Jestem posiadaczem karty Heyah. W ostatnim czasie poważnie zastanawiam się nad przeniesieniem numeru do T-Mobile lub Play. Chciałbym zapytać, czy istnieje możliwość otrzymania tabletu wraz z podpisaniem umowy. Oczywiście jest również opcja tablet + telefon, ale to drugie nie jest mi na tą chwilę już potrzebne, dlatego miałbym tylko droższy abonament. Pozdrawiam :).

#689602  autor: Niezgodna7
 11 sty 2014, 17:24
Ten tablet to taki chcesz byle był, czy z wymaganiami?
Do domu (wifi), czy podróże (3G) ?
Tak czy siak - najtrafniej będzie kupić w sklepie, a nie od operatora.

Ewidentnie nie wypiję herbatki z administracją Telepolis

#689603  autor: darek638
 11 sty 2014, 17:25
Nie tyle najtrafniej ile zdecydowanie taniej :mrgreen:

Nigdy więcej Play.

#689605  autor: Plusce
 11 sty 2014, 17:32
Na abonamencie raczej mi jak najbardziej zależy, bo w Heyah bez żadnych dodatkowych umów na kartę, połączenia wychodzą bardzo drogo. Nie mam zbyt dużych wymagań, ale (mimo wszystko) od czasu do czasu mam potrzebę zadzwonić, a tutaj po doładowaniu 5 zł zżera mi automatycznie 2-3 zł po podpisaniu... automatycznej umowy, której nigdy nie widziałem i o której nigdy nie słyszałem. Tablet raczej na podróże :). Pobyt w dowolnym miejscu, szybkie wyciągnięcie, sprawdzenie meila, bo LG610 ze swoją prędkością niestety nie wyrabia.

#689609  autor: Niezgodna7
 11 sty 2014, 17:50
+Ce, Słoneczko, w takim przypadku to.. żaden tablet, a nowy telefonik Ci potrzebny.
Wtedy będziesz zadowolony.

Ewidentnie nie wypiję herbatki z administracją Telepolis

#689610  autor: Plusce
 11 sty 2014, 17:54
Może inaczej: zaproponowałem jeden z przykładów użycia tabletu, a te przecież mają wiele innych funkcji, których nie ma telefon, stąd go potrzebuję. Zależy mi na dobrej ofercie proponującej tylko i wyłącznie tablet, niewielkim abonamencie, a w kwestii Internetu: ten może być bądź... nie. Chociaż, nie ukrywam, ciekawa opcja jest to. Czekam na konkretne propozycje takich umów :).

[ Dodano: 2014-01-16, 11:29 ]
Podbijam temat. Prosiłbym o konkretną ofertę przeniesienia numeru z Heyah do T-Mobile na abonament, gdzie otrzymałbym "wzorowy" tablet z 3G i dobrą umowę. Pozdrawiam.