Morvius
To się nazywa - nie mam argumentów i ktoś jest ode mnie mądrzejszy to go wyzwę od głupich.
KA
widzisz, tak się składa, że jestem w Plusie (chyba dobra sieć nawet jak na Twój poziom?)
Żebym nie zszedł na Twój poziom.
Byłem w Play, RBM i Virgin (to też Play) i świetnie działał mi w wielu miejscach Polski zarówno macierzysty zasięg 3G, jak i roaming Plus oraz T-m, za to Orange uważam za kompletne nieporozumienie (chyba się nie naraziłem, bo może to Twoja ukochana sieć, którą ukrywasz?). Z gimnazjum mam tyle wspólnego, że córka za rok się tam wybiera.
Tak więc: uważaj, kogo obrażasz i ZAPOZNAJ SIĘ Z PANUJĄCYMI TU ZASADAMI, bo na razie poziomem swojego "pisania" w ogóle tu nie pasujesz!
Jakie miasta? Wielka aglomeracje?

A mniejsze miejscowości? Albo jesteś ignorantem albo ściemniasz. Skoro było wg Ciebie tak dobrze, to dlaczego wróciłeś/przeszedłeś do Plusa?
Jak to większość pseudoznawców. 90% swojego czasu spędza w pracy i drodze do/z domu a potem w domu a później są znafcami (specjalnie przez f), że ta sieć najlepiej działa.
Napisałem i powtórzę. Każda sieć ma dziury i w jednym miejscu jest lepiej w Plusie a w innym np w Tm czy Orange (Play to pseudosieć). Ale w skali kraju najlepiej teraz działa N! - czy to w dużym mieście, czy na wiosce czy na polu. Play się nawet nie rozwinął a Plus - spadł z najwyższego miejsca na podium.
I jakością i ofertą.
Nie miałem nigdy do czynienia z Orange (z Ideą tylko dawno temu w Popie) ale nie powiem, że nigdy tam nie przejdę Patrząc na działania N! i na to, że Orange daje lepsze warunki przy tej samej jakości - kto wie.
Nikogo nie obraziłem. Czasami wystarczy spojrzeć w lustro lub obiektywnym okiem.
Temat uważam za zamknięty, bo się zaraz cała zgraja zbierze z playboyami na czele....