• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #689162  autor: Migotka66
 09 sty 2014, 21:41
Witam,
Mam do was pytanie. Otóż jak to jest z telefonem w sieci Plus (taryfa MixPlus).
Jak działa na Ukrainie? Czy dzwoniąc do Polski (na numer komórkowy) wyświetla się na początku numeru +48 po włączeniu konkretnej usługi/pakietu w Plusie?

#689216  autor: Gardzij
 09 sty 2014, 23:44
Nie bardzo rozumiem. Pytasz czy jeżeli przebywam za granicą to zmienia się mój numer kierunkowy?

Jeżeli będziesz na Ukrainie lub w innym państwie to twój numer kierunkowy pozostaje taki sam bowiem twój numer jest zarejestrowany u Polskiego operatora i nie ma to znaczenia gdzie przebywasz. Oczywiście będziesz odpowiednio rozliczany za połączenie roamingowe.

#689262  autor: Migotka66
 10 sty 2014, 07:44
Tak, dokładnie o to mi chodzi czy jak będziesz na Ukrainie i do mnie zadzwonisz z polskiego numeru sieci Plus to czy ten numer będzie inaczej wyglądał.

#689275  autor: Gardzij
 10 sty 2014, 09:40
No to spokojnie numer nadal pozostanie taki sam. Dalej będzie +48 600 000 000. Nieważne czy dzwonisz z Ukrainy czy z innego państwa. :)