Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Sieć
NB
Play4You2 pisze:Nie jest jasno opisane (mam tu na myśli regulaminy), jak długo ważny jest starter przed aktywacją. Numer jest przypisywany bezpośrednio do karty SIM i jest dla niej zarezerwowany właśnie do momentu aktywacji. Celem przekazania pełnej informacji postaram się to dokładnie zweryfikować i dam znać
Najpierw należy udać się do salonu Play i zarejestrować numer, po zarejestrowaniu należy przejść do salonu orange i poprosić pracownika aby przeniósł numer oraz podarował ci kartę orange. I na kolejny dzień lub inny zależy na jaki ustawiłeś datę przeniesienia numer będzie działać w sieci orange.kotlet95 pisze:Mam aktualnie numer na kartę w RBM 5zł. Chciałbym go przenieść do innej sieci gdzie będę miał RWK. Chciałbym przenieść go najlepiej do Orange. Co muszę zrobić aby to uczynić?
Masz teraz w t-mobile mixa? Jak tak to do 7 marca będziesz miał takie same warunki jak masz teraz a dopiero 8 marca numer nie będzie działał w t-mobilemolibden pisze:Właśnie dostałem info z Virgin. umowa z tym całym T-mobile kończy się w lutym (20) a przeniesienie wyznaczyli mi na 8 marca. Co to ma znaczyć? Przez 2tyg bedę bez telefonu? jakieś jaja chyba albo jest coś o czymś nie wiem. Ktoś moze mi to wytłumaczyć?
Wszędzie tak jest. Ja mam okres 28-27 a umowa podpisana 2 i jakoś nie płaczę.molibden pisze:Tym samym ta ....ska firma przedłuża umowy na kolejny miesiąc. To ostatni raz kiedy podpisuję jakąkolwiek umowę z T-mobile i zabieram od nich wszystkich moich domowników. A to że "umowy tzeba czytać" to swięta prawda tylko kto tak naprawdę to wszystko czyta. U innych operatorów też tak jest?