Witam
tak jak w temacie możecie powiedzieć jakie są dla was największe minusy Windows Phone?
tak jak w temacie możecie powiedzieć jakie są dla was największe minusy Windows Phone?
Przed nowościami, jak WP, długa droga do normalności, nie ma co ukrywać. Podobnie jak producenci elektroniki czy samochodów (tu: szczególnie VAGinalny koncern) przyzwyczaili nas do celowego postarzania produktów, tak i w systemach teraz mamy takie oto innowacje, które kiedyś miały najprostsze nawet telefony; z których kiedyś zrezygnowano, bo były złe, a teraz okazują się dobre.maciejk1993 pisze:wraz z aktualizacjami powinno być tych wad coraz mniej
Zobaczysz pliki przesłane bt bez problemu,w w8 bt pracuje normalnie,wielokrotnie przesyłałem pliki z muzyką z innego fona na mój 8s natomiast denerwuje mnie jednakowa głośność i zapis aplikacji tylko w pamięci telefonu,menedżera jakoś mi nie specjalnie brak choć by się może przydał no i jeszcze centrum powiadomieńMarkadiusz pisze:maciejk1993, nie, to jakaś bzdura. Za to muzyki chyba nie zobaczysz w odtwarzaczu, jeśli dobrze pamiętam...
W każdym razie, zapomniałbym o największym: brak kopiowania kontaktów telefon<->plik i telefon<->karta SIM! Jakaś kpina.
Fakt, trochę to ułomne, ale z karty SIM na telefon da się skopiować książkę.Markadiusz pisze: W każdym razie, zapomniałbym o największym: brak kopiowania kontaktów telefon<->plik i telefon<->karta SIM! Jakaś kpina.
Też mnie to wkurzało ale wystarczy zainstalować Rapdialer i po problemie. Dodatkowo zyskujemy smartdial i automatyczne zamykanie aplikacji po skończonej rozmowie.knopers pisze:Poza tym, w WP8 muszę wejść w kafelek połączeń i dopiero tapnąć ikonkę klawiatury, żeby wpisać jakiś numer. Trochę niepotrzebnie jest to utrudnione.
Ja miałem 19. Fakt, ten problem istnieje.Xavi pisze: Po wyłączeniu i ponownym uruchomieniu głośność automatycznie się zmienia, u mnie na 13/30!
Pewnie jeszcze dedykowane tylko ich telefonom.Wydawca
Nokia Corporation