sobota pisze:Do tego dochodzi jeszcze jedna sprawa: zamówiłem miesiąc temu darmowy starter z Play (300Mb za darmo czy coś takiego) i kiedy wróciłem na święta do rodziców nie miałem zasięgu. Dlaczego? I czy któraś z tych ofert działa na tej samej zasadzie?
Bo to oferta DATA - PLAY ONLINE NA KARTE 4G LTE - działa TYLKO na zasięgu własnym Play.
A Tobie przyda się oferta smartfonowo-głosowa.
Dzięki PLAY masz dostęp do 4 sieci mobilnych (pełne 2G wszystkich sieci oraz pełne 3G Play, Orange i T-Mobile oraz 3G Plus na 2100 MHz).
PLAY NA KARTĘ LUBIĘ TO!
Po zakupie startera masz 250 MB oraz 5 zł na wszystko - ważne 10 dni.
> 25 ZŁ zasilenia to 500 MB na 30 dni ważności konta + lejek
> 50 ZŁ to 1,5 GB na 100 dni
Dodatkowo możesz dokupić 250 MB za 5 zł, albo 1 GB za 10 zł. Możesz je wykupić raz na miesiąc od uruchomienia poprzedniego pakietu tego samego typu.
Ilość MB z zasileń i pakietów dodatkowych sumuje się. Ważność jest ustalana od momentu doładowania konta głównego.
Ekstra promocje: +30% więcej na rozmowy/SMS/MMS do wszystkich za zasilenie na facebook.com/play (od 5 zł) oraz doladowania.play.pl (od 25 zł).
Program Doładowań - fajne bonusy minut lub złotówek za spore doładowania w bieżącym miesiącu kalendarzowym.
RED BULL MOBILE 5 ZŁ
starter 5 zł - 5 zł + 250 MB na 10 dni. Możliwość odpalenia JEDNORAZOWO 1 GB ZA DARMO.
Tam korzystne doładowanie to 50 zł - otrzymujesz na 100 dni aż 2 GB na neta.
Nie ma tam dodatkowych pakietów netowych, aby przywrócić pełną prędkość transmisji, trzeba zasilić konto.
Przed doładowaniem możesz odpalić promocje, gdzie możesz otrzymać SMSy na 30 dni bez limitu, po zasileniu za min. 30 zł.
Jeśli masz smartfona/modem z LTE, oraz 30 zł z doładowanych środków, można na 30 dni aktywować nielimitowanego neta w LTE PLAY. Aktywacja jest bezpłatna, kaucja 30 zł nie jest pobierana za włączenie oferty.
UWAGA: ograniczenie prędkości z pakietów MB podstawowych, również spowolni LTE.
> Jeśli chcesz rzadziej doładowywać? Wybierz Virgin Mobile!
za zasilenie 10 zł masz extra 100 MB na neta szybszego na 30 dni.
Masz możliwość dokupienia wielu pakietów netowych, w dowolnym momencie.
Zawsze masz darmową transmisję danych poza pakietami netowymi (do 32 kbit/s). Taki lejek umożliwi spobodne korzystanie np. z niektórych komunikatorów, pogody, Opery Mini.
No i KONTO WAŻNE ROK od każdego doładowania.
Starter: 8 zł. Na start 8 zł na 30 dni.

Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam