• Wszystko, co związane z systemami z rodziny Windows
Wszystko, co związane z systemami z rodziny Windows
 #687214  autor: Xy
 02 sty 2014, 18:54
Heja.
Zauważyłem kilka dni temu objaw typowy dla Androidów. Mianowicie podczas przeglądania Internetu telefon niekiedy lekko dostaje zadyszki. Nie jest to tak uciążliwe jak w smartfonie z Androidem za 300 złotych ale dokuczliwe. W końcu na Windowsie miało tego nie być.
W telefonie jest 2 GB wolnego miejsca, nie jest zawalony aplikacjami. Oprócz tego mam tam kilka plików wideo z kamery, trochę zdjęć i w zasadzie tyle.
Podejrzewam, że może to być wina UC Browsera. No i czy ktoś wie jak tam wyczyścić cache albo cokolwiek aby pozbyć się tymczasowych śmieci ale tak, aby nie wykosić zakładek?
Ostatnie pytanie: Czy w WP8 z GDR2 da się jakoś usunąć pliki z folderu "Inne"? Zajmuje mi on blisko 1 GB miejsca i nijak nie idzie go opróżnić. Systemowe czyszczenie pamięci ani Storage Cleaner nie dają rady.

Alcatel OT301 ➡ Motorola T180 ➡ Ericsson R310s ➡ SE K700i ➡ Samsung SGH-X450 ➡ Nokia 3310 ➡ SE K550i ➡ Nokia 6650d ➡ Xperia Neo ➡ Lumia 820 ➡ Xperia S ➡ HTC Desire 820 ➡ HTC One M8 ➡ Huawei P9 ➡ Galaxy S6 ➡ Nokia 7.2 ➡ Galaxy A71