• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#68591  autor: Dragon
 18 kwie 2006, 20:57
V360 umiescilbym an rowni z K700i (w zaleznosci od tego czego wymaga kupujacy) poniewaz V360 ma slot na karty pamieci, ale nie ma ani BT ani Irdy, ma natomiast K700i. z reszta listy sie zgadzam, tylko nie wiem co na niej robi Szajsgem

#68595  autor: orB
 18 kwie 2006, 21:09
Dragon pisze:V360 umiescilbym an rowni z K700i (w zaleznosci od tego czego wymaga kupujacy) poniewaz V360 ma slot na karty pamieci, ale nie ma ani BT ani Irdy, ma natomiast K700i. z reszta listy sie zgadzam, tylko nie wiem co na niej robi Szajsgem
Jak nie ma bluetooth jak ma, więc zostaje na 2. pozycji ;) A sagema wrzuciłem, bo jednak cośtam potrafi... Chociaż ja bym go nie brał :|

#68649  autor: Frasio
 19 kwie 2006, 06:35
Dragon pisze:V360 umiescilbym an rowni z K700i (w zaleznosci od tego czego wymaga kupujacy) poniewaz V360 ma slot na karty pamieci, ale nie ma ani BT ani Irdy, ma natomiast K700i. z reszta listy sie zgadzam, tylko nie wiem co na niej robi Szajsgem
Pomyliło ci się z V980.
V360 ma Bluetootha. ;)

#68782  autor: Dragon
 19 kwie 2006, 17:54
a no rzeczywiscie pomylilo mi sie :P no to w sumie gdyby nie aparat to moznby go nawet ustawic na rowni z Samsungiem

#70743  autor: cema
 30 kwie 2006, 10:21
Przemek pisze:
Marshell pisze:Hm... a z telefonów za złotówkę? Który najbardziej opłaca się brać?

Pozdrawiam :)
Jeszcze można się zastanawiać nad S65 :wink: niby Siemens,ale ten prezentuje się naprawdę nieźle.
Mam s65 od roku i 0 problemow.Prosze niemowic więcej "niby Siemens" poniewasz ja mam juz 4 siemensa i z zadnym niemialem problemow.Niewiem czemu ludzie tak o siemensach mowia.
Siemensy najlatwiej sie obsluguje i tyle.A z SE to mialem sporo problemow.Wiesza sie,wolno dziala.Pozdrawiam

Bardzo polecam siemensa bo ma bardzo duzo opcji - dorownuja w pewnym sensie nawer motoroli v3i

Nokia 6610i =>> SE T230 =>> Siemens S65 =>> SE K300i =>> Nokia 3650 =>>NEC e228 =>> Nokia N73 =>> Nokia N95 =>> Samsung G810 =>> Nokia N95 8GB =>> Nokia 5800 =>> SE X10 Mini Pro =>> Motorola Milestone =>> HTC Desire Z

#70747  autor: sledz92
 30 kwie 2006, 10:35
Ja miałem Cx65 siemensa i dziekuje za taki telefon :smt011
Jedyny siemens który mi sie podoba to SX 1 McLaren to którego mnie namówili userzy forum :roll: Jest supcio a reszta to...grhehguht,bez komentarza (zły--> :x )

Czat na telepolis.pl
Telepolis.pl strona główna>>INNE>>Telepolis.pl>>Telepolis na IRC'u(...)

#70759  autor: Dragon
 30 kwie 2006, 11:01
nie odkopujcie starych tematow, zamykam