Pytałem na Facebooku T-Mobile ale mnie zignorowano więc wkleję tutaj to, co napisałem:
"Specjalnie założyłem konto na FB by zadać to pytanie:
Czy możliwe jest, że przez 2 dni korzystania z internetu wykorzystałem 1GB na kartę, który kupiłem za 15zł?
To trwało jakieś 4h-5h. Dzisiaj około godz. 15 podczas ściągania Cut The Rope internet padł i do tego momentu nie ładuje się żadna strona internetowa ani nie aktualizuje się widget z wiadomościami. Może to przez widget? Dodam, że oprócz Cut The Rope ściągnąłem jedynie Angry Birds oraz Ski Jump, które to usunąłem. Filmy na youtube obejrzałem jakieś 3 krótkie - max. 5 minutowe. Jest to mój pierwszy smartfon i pakiet internetowy więc się zbytnio nie orientuję. Smart: HTC Sensation XE. Próbowałem już robić wszystkiego co wuszykałem w Google ale to nic nie dało...
Z góry dzięki za odpowiedzi.
P.S Na iboa w Billingu - wyniki:
wysłanych SMS: 1
wysłanych MMS: 0
przesłanych danych GPRS: 705 KB
nawiązanych połączeń GPRS: 11
czas połączeń telefonicznych: 00:00:06
nawiązanych połączeń telefonicznych: 1
całkowity koszt połączeń: 18,45 zł
Suma doładowań: 0,00 zł"
Dzięki jeżeli ktoś się tym zainteresuje.
"Specjalnie założyłem konto na FB by zadać to pytanie:
Czy możliwe jest, że przez 2 dni korzystania z internetu wykorzystałem 1GB na kartę, który kupiłem za 15zł?
To trwało jakieś 4h-5h. Dzisiaj około godz. 15 podczas ściągania Cut The Rope internet padł i do tego momentu nie ładuje się żadna strona internetowa ani nie aktualizuje się widget z wiadomościami. Może to przez widget? Dodam, że oprócz Cut The Rope ściągnąłem jedynie Angry Birds oraz Ski Jump, które to usunąłem. Filmy na youtube obejrzałem jakieś 3 krótkie - max. 5 minutowe. Jest to mój pierwszy smartfon i pakiet internetowy więc się zbytnio nie orientuję. Smart: HTC Sensation XE. Próbowałem już robić wszystkiego co wuszykałem w Google ale to nic nie dało...
Z góry dzięki za odpowiedzi.
P.S Na iboa w Billingu - wyniki:
wysłanych SMS: 1
wysłanych MMS: 0
przesłanych danych GPRS: 705 KB
nawiązanych połączeń GPRS: 11
czas połączeń telefonicznych: 00:00:06
nawiązanych połączeń telefonicznych: 1
całkowity koszt połączeń: 18,45 zł
Suma doładowań: 0,00 zł"
Dzięki jeżeli ktoś się tym zainteresuje.