• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #68555  autor: kuba_kuba78
 18 kwie 2006, 17:38
Witam

Mam problem z wgraniem thems do telefonu siemensa cxv70 z strony: http://www.club-siemens.net/fun/m65them ... /Steam.sdt

Jak ściągne plik jest on zapakowany w formacie rar. jak wgram go na komórke zapakowanego nie moge otwożyć gdy go rozpakuje są wtedy pojedyncze pliki i jak je wszystkie wgram na komórke i na siemensie mam pojedyncze tamety i dzwonki a nie cały motyw!!prosze o pomoc jak wgrać motyw.

Z góry dziex

#68557  autor: Kaczy
 18 kwie 2006, 17:43
Jak ja go ściągnąłem to miałem go w formacie *.sdt

Zmień plik na ten format i wrzuc całość do Siemensa. On wtedy juz sobie z nim poradzi i zainstaluje skórkę :)

...::: Made for loneliness :::...

#68560  autor: kuba_kuba78
 18 kwie 2006, 18:07
Kaczy a ściągałeś a tej strony co ja podałem że miałeś w formacie sdt.??

#68563  autor: Kaczy
 18 kwie 2006, 18:18
No z tego linku co podałeś. Używam FF- bo to też może mieć znaczenie w przypadku zapisywania plików.

Zmień rozszerzenie na *.sdt i wszystko powinno działać :-D

...::: Made for loneliness :::...

#68573  autor: Klusek
 18 kwie 2006, 19:22
Sprawdź dokładnie jakie te pliki mają rozszerzenie, może po prostu WinRar ma ustawione powiązanie z plikami *.std i dlatego pokazuje je jako swoje. Nie rozpakowuj tych plików tylko wrzuć je takie jak się ściągną do telefonu.

Obrazek
Obrazek