matikk pisze:abonament konczy mi sie w plusie.najmniej kontaktow mam w heyah w reszcie prawie po rowno
A ja nie będę oryginalny i nie polecę ci tak taka. Używam go od 8 miesięcy i wogóle nie jestem zadowolny. Cóż innego mogą ci polecić na stronach TELEPOLISu niż tak taka skoro ta strona jest opanowana przez jego użytkowników??????
Sam zobaczysz jak mnie zaraz zjadą, że wogóle śmiem wątpić w to że nie ma nic lepszego.
Fakt, tak tak jest tani ale tylko wtedy gdy dzwonisz do obcych sieci i to też dopiero po 4 miesiącach użytkowania. Na początek jest chyba najdroższym pre-paidem Poza tym ciągnie kase na wszystkim innym o czym napiszę dalej.
Osobiście polecę ci SIMPLUSA. Nie ma co ukrywać, że miał problemy ze swoją platformą i może nadal ma, chociaż w ostatnim czasie wszystko funkcjonuje jak należy i bez zastrzeżeń. To też będzie właściwie jedyny powód jakim sie będą posługiwać przeciwnicy SIMPLUSA czyli TAK TAKowcy. Jeżeli chodzi o połączenia wewnątrz sieci to nie ma bardziej korzystniejszej oferty niż SIMPLUS.
I nie daj się mamić hasłami typu TT ma super promocje takie jak 2x TAK TAK; byly raptem 2 razy i nie wiadomo czy kiedykolwiek zostaną powtórzone. Czy hasła typu; w TT sumuje sie ważność konta. Jeżeli zamierzasz zasilać konto regularnie to sumowanie ważności konta zupełnie traci na znaczeniu. W simplusie od kilku miesięcy można rozmawiać za darmo z jednym numerem na zasadach promocji, której jedynie warunki się czasem zmieniają. Nie zmienia to faktu, że w TT za darmo raczej nie porozmawiasz. Poza tym tanie numerki w TT. Można wybrać 5 osób z ery z którymi będziesz mógł rozmawiać tanio, ale za aktywacje każdego takiego taniego numereku trzeba wydać 5zł i co kilka miesięcy trzeba te numerki odnawiać i płacić kolejne 5 zł za każdy. W simplusie masz 7 numerków, Wpisujesz je bezpłatnie raz na zawsze.
Następnie to poczta elektroniczna. W TT nie dość że bez filtra antyspamowego z prawdziwego zdarzenia to jeszcze płatna prawie 5zł miesięcznie. W simplusie z antyspamem jest bezpłatna. Bramki SMS ta z ERY to nie wiem z której epoki szkoda gadać. Można skorzystać z OMINXA, ale też żeby z niej skorzystać trzeba kupować tzw. ZETONY. W mieście plusa bez reklam, łączone w jedną całość i bez ograniczeń do abonentów Plusa. Dodatkowo bezpłatne i nieograniczone ilościowo MMSy z plusnetu do abonentów Plusa. Poza tym w simplusie smsy za 1 grosz albo w pakietach albo bez do swojaków. To za 10zł daje 1000 SMSów. A W erze??? W erze SMSów za 1 grosz brak i co najwyżej to dostaniesz najdroższe połączenie z Biurem Obsługi klienta w Polsce. Połączenia w simplusie od 25 groszy na stacjonarne
i do Plusa w Erze 29 groszy.
Tak Tak służy mi wyłącznie do rozmów, gdybym nie rozmawiał dużo byłby dla mnie zupełnie bezużyteczny. SIMPLUS z usługami takimi jak FUN SKAN, Pay4Me, Premia Non Stop wiecznie w użyciu i nigdy nie jest wyłączany. I co ważne spotkasz sie napewno z głosami, że pakiety w TT nie przepadają. Ale przecież nie wykupuje się pakietów po to żeby sobie je zbierać i żeby nie przepadały tylko po to żeby z nich skorzystać.
Dlatego korzystając z obu prepaidów naprawde wątpię w hasła innych osób typu TT- Możesz więcej. Bo wcale nie możesz więcej a na dodatek za wszystko co ma być tanie przyjdzie ci w tt najpierw cięzko zapłacić. Ja swojego TT wkrótce się pozbędę. Srebrny numer zostanie sprzedany na jednej z aukcji.
Dlatego sie zastanów gdzie masz więcej znajomych i co bardziej ci się będzie opłacało.
Jeżeli w Plusie to polecam SIMPLUSA, a jeżeli we wszystkich sieciach masz znajomych wówczas polecam ci w/w TAK TAKa.
Takie jest moje prywatne zdanie i nikt nie musi się z nim zgadzać.