dlaczego warto być w tej sieci ?
T-Mobile Frii - by po przejściu w przyszłości na dowolną inną ofertę móc cieszyć się wolnością od hurtowego SPAMu, płatnego sprawdzania stanu konta, tragicznej platformy billingowej (powolnie działających kodów USSD i zawieszających się usług, za które zapłaciłeś) i wciskanych na powitanie płatnych usług. :D
A tak na poważnie, pasują mi tutejsza oferta pakietów, szczególnie - pakiety minut do sieci i poza nią i to jeszcze w kilku wielkościach. OSOBIŚCIE mam taki bezlik za 20 zł miesięcznie - pakiet 60 minut do wszystkich za 10 zł przerasta moje potrzeby, podobnie pakiet 1 GB za 10 zł (wystarczyłoby i 100 MB). Jednocześnie SMSy mam za darmo.
O powyższych cyrkach ostrzegam - pokazałem, że coś może wystąpić, choć wcale nie musi; ale mimo wszystko niezdecydowanym polecam tę ofertę, jest naprawdę dobra i warto się przemęczyć z niektórymi pierdołami.
Za to w poprzednich taryfach T-Mobile były niezłe pakiety roamingowe, o ile się dzwoniło do kogoś z T.
Skoro już mówię o roamingu - pod tym względem dobrze wypada Plus na kartę Więcej, gdzie są całkiem korzystne pakiety internetowe (internet w prepaidzie Plusa w roamingu to w ogóle nowość w tej sieci!).