• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #6801  autor: murcielago
 08 cze 2005, 19:18
Mam teraz simplusa i przechodze na abonament (w końcu;). Alle mam dylemat z telefonami, wybrac N7250i czy 3650? A moze radzicie inny telefon ( np. K500i) W gre wchodzą telefony tylko z Plusa (np. Nowyplus 25 czy Maxprofit 15/30, a na telefon mam jakies 200)

#6804  autor: Dragon
 08 cze 2005, 19:48
ja bym sie wachal pomiedzy Nokia i SE, (jesli chodzi o SE to myslalbym nad nim tylko dlatego ze ma karty pamieci i Symbian)

#6810  autor: WitekT
 08 cze 2005, 21:08
7250i to nie - może k700i?

#6823  autor: Dragon
 09 cze 2005, 15:53
raczej za 200zł nie kupi, czyli zostaje K500i

#6847  autor: RobertX
 09 cze 2005, 20:40
Mialem 3650 i bylem zadowolony, kumpel ze swojego K500i tez. 7250i odpada. Zastanow sie czy potrzebny ci jest symbian i jego mnogosc funkcji, jesli nie to sie nie zastanawiaj i bierz K500i. Nokia jest bardziej rozbudowana: symbian, karty pamieci, lepszy aparat ale za to jest duza i ma jednak troche nie wygodna klawiature

#6939  autor: murcielago
 12 cze 2005, 10:20
a jak z ta klawiatura w N3650, mozna sie przyzwyczaic i po jakim czasie?
a poza tym zastanawiam sie takze nad 6820- co o nim sadzicie?

#6945  autor: Dragon
 12 cze 2005, 13:24
ta druga Nokia wedlug mnie odpada, a co do klawiatury, to po tygodniu da sie psiac, ale srednio szybko, a po miesiacu wydajnosc jak na normalnej klawiaturze

#6966  autor: RobertX
 13 cze 2005, 09:22
6820 tez nie jest zla. Moja sieostra ja ma. To jest telefon w sam raz do pisania esow i dzwonienia ale niec [poza tym jest mala i ma fajna klawiature. Wyswietlaczza slaby i aparat tez nie najlepszy. Taki zwykly tel. dla osob nie wymagajacych.