Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Autor wątku raczej nie chce wirtualnego operatora chodź w VM nie 19gr a realnie coś 14-15gr, ale odpada bo dużo dzwoni w ramach jednej sieci a VM nie oferuje darmowych rozmów wewnątrz sieciowychJessicca Opel pisze:Virgin na karte, 19gr/min + bonusy do doładowania + RWK po doładowaniu....
Chyba "choć".marcin1980 pisze:chodź
Dlatego że...manyaky pisze:Dlaczego nie nju z rachunkiem?
KSI pisze:W grę wchodzą tylko 3 sieci: plus, orange i t-mobile (bez play i wirtualnych operatorach opartych na sieci play).
Dużo dzwonimy w ramach tej samej sieci - ja też zmienię sieć, ewentualnie na 1-2 numery komórkowe z innych sieci,
Są abonamenty za około 29,99 zł ale moja mama aż tyle nie dzwoni
To może warto byś napisał do plusa petycję to może ofertę przystosują pod "Ciebie".KSI pisze:
Gdyby się dało zrobić abonament w plusie za 15-20 zł z darmowymi w ramach sieci albo przynajmniej dużą ilością minut, nawet na 12 miesięcy, to mogłaby być to lepsza oferta niż na kartę, bo nie trzeba tego wszystkiego pilnować a co za różnica czy wydam na kartę 5 zł w danym miesiącu mniej czy więcej.
Tak ale po modernizacji jeszcze jest optymalizacja to proces który może potrwać 2-3 miesiąceKSI pisze:To jest pewne że oba opy będą mieć identyczny zasięg? Ja mieszkam w mieście (pomorskie gdzie modernizacja się już podobno zakończyła) i jednak jest różnica na niekorzyść t-mobile?