Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Pozwól że przyłączę się do Twego pytania gdyż też potrzebuję (raczej czas na zmiany) nowego telefonu. Przywykłem do telefonów typu nokia 6310i 6021 i obecnie szajsung solid (wkurza mnie już). Miło wspominam K750i.anita8503 pisze:Witam. Przymierzam się do zmiany mojej wysłużonej E52 na jakiegoś smartfona, ale nie mam specjalnie doświadczenia w tej materii dlatego proszę Was o pomoc. Chcę kupić nowy tel z 24 miesięczną gwarancją do 800 zł. Podoba mi się Sony Xperia M C2005, ale wiem, że ma złą renomę na tym forum. Może jakiś chińczyk? Moje wymagania nie są zbyt wygórowane:
- Dual Sim
- współpraca z Aero2
- Max. 4,0"
- 3G
- Aparat w normie
- Możliwie wytrzymała bateria.
Z góry dziękuję za pomoc
pierwszy link z alledrogo:sebusy pisze:Nowszy model Alcatel w dualu 6030D tzw IDOL, ale uwaga: w dualu - jest to nowsza pozycja, aczkolwiek nie zmieścisz się z nim jeszcze w kwocie 1000zł - telefon w wyglądzie, dotyku to już klasa wysoka....
właśnie tam trochę czytałem i ciekaw jestem ile wytrzymuje na baterii lenovo P780.gramacz pisze:...kilka modeli lenovo ma potężne baterie ( miesiąc na czuwaniu) poszukaj na forum telchina, nie pamietam modelu.