Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Może chodzi o to, że teraz ( tzn. od jakiegoś czasu) jest "promocja" i zarówno środki na koncie głównym, jak i środki bonusowe są przedłużane na rok.bolek2004 pisze:Cage Nie pisz bzdur, jedyna możliwość wydłużenia pakietu 25gb z bonu to ostatniego dnia ważności starego pakietu kupić nowy bon i powtórzyć całą procedurę (zmiana taryfy itd.) złotówki się skumulują i wszystko zostanie przedłużone o kolejne 30 dni.
Wiem bo używam od dawna. Samo wysłanie smsa o treści start wydłuża ważność połączeń wychodzących do 1 roku, ten sms nie ma wpływu na ważność pakietu z bonu.
Nie ma możliwości wydłużenia tego pakietu inaczej niż kolejnym pakietem (bonem)
Faktycznie masz rację i bardzo przepraszam za mój błąd.bolek2004 pisze:Cage Nie pisz bzdur, jedyna możliwość wydłużenia pakietu 25gb z bonu to ostatniego dnia ważności starego pakietu kupić nowy bon i powtórzyć całą procedurę (zmiana taryfy itd.) złotówki się skumulują i wszystko zostanie przedłużone o kolejne 30 dni.
Wiem bo używam od dawna. Samo wysłanie smsa o treści start wydłuża ważność połączeń wychodzących do 1 roku, ten sms nie ma wpływu na ważność pakietu z bonu.
Nie ma możliwości wydłużenia tego pakietu inaczej niż kolejnym pakietem (bonem)
Zadzwoniłem sobie do sklepu internetowego bo wysyłka do punktu odbioru jest za 0zł i się dowiedziałem że punkty odbioru to tylko sklepy "główne" a nie franczyzy. Mieszkam w zabrzu na śląsku i sklepy avans są 3 i w żadnym nie można odebrać zamówionego towaru na internecie najbliżej to katowice 26km w jedną stronę i pyskowice 24km w jedną stronę tak więc przy 10szt to się będzie nawet kalkulowało jechać po to.ja.michal pisze:Oczywiście w opcji z przesyłką nie opłaca się to.
adek20 pisze:Mieszkam w zabrzu na śląsku i sklepy avans są 3 i w żadnym nie można odebrać zamówionego towaru na internecie najbliżej to katowice 26km w jedną stronę i pyskowice 24km w jedną
Rower 0 zł plus niebagatelne korzyści zdrowotneja.michal pisze:Paliwo za 20 zł.
Bardzo dobre pytanie ?? W jaki sposób zrealizują takie zamówienie, pójdę w poniedziałek do avansu i się dowiem ile w sklepie kosztuje taki bon ale zakładam że będzie cena nominalna. Ważność tych bonów to 31/12/2015r czyli 2 lata (mam taki jeden) a to jest zawsze 1GB za 12złbolek2004 pisze:Czyli żeby kupić tam bon to trzeba najpierw w sklepie internetowym złożyć zamówienie. Myślałem że wystarczy pójść do Avansu i nabyć od ręki ten kupon tak jak w Inmedio. Sprawdzał ktoś czy tak się da bez żadnego zamawiania przez internet?
Z drugiej strony to dziwne bo przecież te kupony drukuje terminal więc co mają gdzieś w Polsce terminal i jak ktoś złoży zamówienie przez internet to wysyłają kupon, bez sensu jak dla mnie takie rozwiązanie.
Z drugiej strony to zbliża się koniec roku, więc nigdy nie wiadomo czy Orange za chwilę nie odwoła tej promocji, więc nie ma co robić większych zapasów.
adek20 pisze:Zadzwoniłem sobie do sklepu internetowego bo wysyłka do punktu odbioru jest za 0zł i się dowiedziałem że punkty odbioru to tylko sklepy "główne" a nie franczyzy.