Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
i nie wiem czy dopiero po włączeniu nielimitowanego LTE będę miał 15/5, a na razie mam jedynie dostęp do LTE i jest to LTE 7/1, o którym mowa w http://www.redbullmobile.pl/fileadmin/f ... 1_2013.pdf9. W ramach usługi „Darmowy Internet LTE”, w trakcie 30 dniowego okresu ważności usługi prędkość transmisji danych wynosi maksymalnie 15 Mb/s w przypadku danych pobieranych i 5 Mb/s w przypadku danych wysyłanych, w technologii LTE i HSPA+.
4. Niniejsza Oferty Promocyjna nie zmienia maksymalnej prędkości transmisji danych określonej w Cennikach lub regulaminach Ofert Promocyjnych wymienionych w punkcie 1 niniejszego regulaminu, na podstawie których Abonenci i Użytkownicy zawarli Umowy.
Nic z tych rzeczy. Podejrzewam że ograniczaja trochę karciarzy. W abo nie ma najmniejszych problemów. Jestem zadowolony. Raz na jakis czas robię speedtesty i wczoraj to był najniższy wynik ten co zamieściłem. Teraz jest tak:ja.michal pisze:maniek89, mam pytanie bo widzę, że masz net z Orange. Rozumiem, że na abonament? Jak wygląda stabilność? Transfer jest jednolity czy są "szpilki", zamrażanie przy dłużej transmisji, urywanie połączenia przy pobieraniu większych plików?