• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #683825  autor: rapi11220
 18 gru 2013, 17:14
Witam wszystkich Pisze ten post ponieważ mam problem np. przychodzi do mnie SMS od dziewczyny i połowa jego jest z starych SMS tak jakby "wlepiona". Moja sieć to Orange GSM, problem pojawia się w dłuższych wiadomościach, tak od ok 2 miesięcy. Miał może już ktoś podobny problem ?? :!: Z góry dziękuje za odpowiedź :mrgreen:

#683865  autor: artix
 18 gru 2013, 19:43
No to teraz pytanie, czy to wina Twojego telefonu, dziewczyny, czy któregoś operatora.

#683888  autor: rapi11220
 18 gru 2013, 21:36
No własnie nie wiadomo, pamiętam jeszcze kiedyś esy przychodzili po 2 albo 3 takie same. Zdaje mi się że problem zaczął się po aktualizacji softu w telefonie, oboje mamy LG L5 po aktualizacji.