divhashmorex pisze:
Uwielbiam takie parszywe coś jak to.
Uwielbiasz a jednak "hejtujesz".
Typowy "onion-hater".
divhashmorex pisze:
Wiem o czymś, ale zachowam to do siebie i ja będę uczciwie okradać operatora, a każdego kto będzie o tym mówić będę atakować, bo robi źle...
Jawna kpina.
Słuchaj uważnie..
Ja nie zabraniam dzielenia się "wiedzą tajemną".
Negowałem tylko pisanie o tym na publicznym forum. Takie sprawy załatwia się via PW.
DaveX mógł napisać, że poda rozwiązanie przez PW i byłoby OK.
divhashmorex pisze:
Davex dobrze robi. O tym sposobie wie wiele osób.
DaveX robi to w sposób nieprawidłowy. Według Twojej nieprzemyślanej "logiki" ma dojść do tzw "masy krytycznej" tj. gdy np. 80% użytkowników posiada ową wiedzę. W następstwie operator zauważa niepokojące zjawisko i odpowiednio reaguję. Czy tego oczekujesz ??
divhashmorex pisze:
Dla mnie to chore, aby tak robić (10 zł / mc to tak dużo [szczegolnie, że można je wykorzystać na inne usługi], by tak kombimować?).
Czy Ty czytasz to co piszesz ? Wątpię.
W taryfach z zintegrowanym "VOICE & SMS" owe 10 zł wystarczy tylko na 10dni "WYCHODZĄCYCH".
Natomiast sam pakiet obejmuję tylko usługę VOICE i jest nieopłacalny dla osoby która wykonuję mniej niż 60minut/miesiąc w sieci. W owym przypadku korzystniej jest zostawić 10zł na połączenia poza sieć (pakiet 10za5zł czyli około 69 minut lub 222 SMS).
Podsumowując obecnie Twoja "logika" jest sprzeczna z tym co próbowałeś ostatnio udowodnić odnoście naliczania minutowego. Próbowałeś wykazać, że minutowe naliczanie jest mniej korzystne.
A teraz idąc w sprzeczności z ową "logiką" wykazujesz mniej korzystną ofertę. O_o WTF ?
Wybacz, ale niektórzy użytkownicy forum chyba mieli rację twierdząc, że doznałeś udaru słonecznego i zapewne nie tylko tego.
divhashmorex pisze:
To zachowywanie dla siebie takich informacji jest zwykłym skur**syństwem. Szczegolnie, jeśli przy okazji atakuje się innych, samemu nie dająć nic od siebie.
Ja nie atakowałem tylko zwróciłem uwagę - może wydaję się dość mocna - ale to nie był atak "frustrata".
Odnośnie pomagania. Niedawno w przypadku znanego problemu z netem w LycaMobile podałem rozwiązanie kilku osobom. Oczywiście via PW nie publicznie. Dzięki temu przypadkowy pracownik sieci nie zauważy owej metody i nie zgłosi odpowiedniej "poprawki", aby utrudnić korzystanie użytkownikom.
divhashmorex pisze:
Moim zdaniem, jesteś zwykłym pasożytem - dowiadujesz się czegoś, ale sam nie pomagasz innym. I na dodatek, zabraniasz innym pomagać, bo... no właśnie co? Psują ci "rynek"?
Nie jestem zwolennikiem inwektywów personalnych, ale podejrzewam, że Ty lubujesz się w nich dość bardzo.
Przeciwnie wobec Twoich oczekiwań nie zniżę się do Twojego poziomu i nie odbiję piłeczki.
Proponuję za to zastanowić się nad zdaniem: "Psują rynek" - szczególnie w kontekście tego co ostatnio za "natchnieniem frustrata" próbowałeś wykazać. Ciekaw jestem co z tego wyniknie..