ciekawy pisze:a w ofertach utrzymaniowych Play jest już nawet za koło 25 zł,prawda że bez stacjonarnych ale dziś już chyba wszyscy mają komórki
ManiacGSM pisze:Chcę utrzymać numer który jest aktualnie w Plusie
Rozumiem, że uwzględniłeś ten fakt podany przez kolegę
ManiacGSM i znasz sposób na otrzymanie oferty utrzymaniowej w Play przy przeniesieniu numeru lub potrafisz to "załatwić"?
Niby chcesz żeby osoba miała komfort i brak ograniczeń a proponujesz ofertę bez stacjonarnych więc będzie musiała się zastanawiać czy czasem na stacjonarny nie dzwoni, czyli jednak będzie musiała się ograniczać.
Jeżeli natomiast kolejny raz nie chciało Ci się przeczytać, co pisze autor tematu, to informuję, iż dalsze pisanie z uporem maniaka o tej ofercie w tym temacie jest bezcelowe i bez sensu ponieważ nie dotyczy sytuacji, która jest przedmiotem dyskusji i jest zwykłym wodolejstwem, które uprawiasz bardzo często.
ciekawy pisze:to taka duża różnica te 9 zł,a w przedłużeniu umowy o 5 zł licząc od ceny 20 zł,
Znając twoje duże problemy z podstawami rachunku, czego dowód dałeś w temacie o
White Mobile tym razem też przychodzę Ci z pomocą i wyjaśniam:
9pln licząc od kwoty 20pln to 45%, czyli o tyle rachunek byłby wyższy.
Poza tym
ManiacGSM pisze:Wiem , że większość ''no limit'' to koszt 29 złotych , ale chciałbym jeszcze większy low-cost.
więc chyba różnica jest duża.
Kolega
Markadiusz ma całkowita rację, twoje wypowiedzi wyglądają jak zlepek przypadkowych słów i często trudno jest zrozumieć sens twojej wypowiedzi. Pisz mniej, wolniej ale merytorycznie i z sensem, bo w sposób jaki teraz piszesz okazujesz brak szacunku do innych forumowiczów. W zdaniach stosujemy kropki, pytajniki itp. To naprawdę ma znaczenie w pisowni.
Nie cytujemy też w całości wypowiedzi będącej bezpośrednio powyżej.
ManiacGSM, wiem, że nie wierzysz w ofertę Plusa ale co powiedziałbyś na taką ofertę:
19,90pln a w tym:
- 500min do wszystkich wymiennych na SMSy
- no limit w Plusie na 6m-cy (później koszt 10pln/m-c)
- Umowa na 12m-cy
Taka oferta jest do uzyskania po złożeniu wypowiedzenia. Nie jest to na czas nieokreślony ale z tego co przeczytałem dopuszczasz też umowę terminową.