• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 102 z 692
  • 1
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 692

#682593  autor: tomulus
 13 gru 2013, 21:36
Ruben pisze:tomulus, czy nie ma już możliwości otrzymania pełnego no limit ze stacjonarnymi i SMSy za 30pln przy dłuższej umowie tj. na 18m-cy? Wcześniej to było do wyrwania.
Ruben moja wypowiedź była na podstawie osób , które przedłużyły umowy w przeciągu miesiąca z uwzględnieniem e-faktury oraz informowania się co mogę max. wyciągnąć. Wczoraj dzwoniłem do bok i niestety bez wypowiedzenia nic konkretnego nie zaproponują(oficjalnie nic ciekawego nie powiedzieli i nie chcieli), a nie chcę jeszcze wypowiadać umowy, ponieważ od przyszłego roku TM zamierza "podobno" powalczyć o nowych klientów. Poczekam jeszcze miesiąc lub dwa i zobaczymy co będzie. W sumie to mam 3 numery i chciałbym tak poukładać żeby wszystko było w jednej sieci , a każdy nr mam w u innego opa

ps. Ruben jeszcze raz bardzo dziękuję za info w sprawie ..

#682612  autor: ciekawy
 13 gru 2013, 22:32
tomulus pisze:
ciekawy pisze:oferty Play nie są teraz rewelacyjne ale czego chcieć jeśli już same taryfy na początku są korzystne bo no limit....
Przepraszam ale co autor tekstu miał na myśli ? :) czy to jakaś złota myśl ?
autor miał na myśli dokładnie to co napisał :)

[ Dodano: 2013-12-13, 22:34 ]
Nikita_Bennet pisze:
anita8503 pisze:Nie przesadzaj, za 29,99 zł może byś jeszcze ajfona chciał, co? Oferta jest bardzo korzystna dla osób, które nie korzystają z neta w komórce. Przynajmniej takie jest moje zdanie
neta nie potrzebuję w telefonie, telefony kupuję za gotówkę a nie w promocji więc tego nie chcę.
Mogli by jednak nie rozgraniczać komórki/stacjonarne w usługach abonamentowych bo po to płaci się abonament żeby na każdy numer +48 XXX XXX XXX dzwonić a nie zastanawiać się czy to stacjonarka czy komórka.
możesz przejść do Red Bull Mobile, to też Play i w RBM są stacjonarne w standardzie

#682789  autor: kuczka76
 14 gru 2013, 16:12
Napisałem na play24 28 listopada że kończy mi sie umowa i czekam na nową propozycje to odpisali że skontaktuje się zemną konsultant ......dziś 14 grudnia i nikt nie dzwonił co za błyskawiczna reakcja ze strony play masakra :evil:

#682847  autor: Nikita_Bennet
 14 gru 2013, 18:59
ciekawy pisze:możesz przejść do Red Bull Mobile, to też Play i w RBM są stacjonarne w standardzie
ale smsów chyba nie mają a tych kilka napiszę.

#682899  autor: slaver
 14 gru 2013, 22:22
Nie mogę się patrzeć już na wasza niemoc negocjacyjna ;-)
Posiadam Po 18 Gb e586 12 m za 36,60
Teraz z racji tego ze chce więcej Gb negocjowałem jedna opcje(reszty ofert nie znam)
Mogę powiedzieć tyle ze jak chciałem tylko Sim to 10 zl taniej co jest nie Oplacalne.
Negocowalem tak długo az uslyszalem oferte specialna, nic więcej już się nie dalo.
Dzwonilem drugi raz i wogole nic mi nie zaproponowano mowiac ze oferta specialna jest chwilowo. .
69,99 z modemem (lte, nie pamiętam nazwy) lub tylko sim 59,99- cenny nie dalo się zbic kompletnie nic.Powiedzial Pan ze przy ofercie z modem zwykłym daloby się cos znalesc do 40 zl z interesującym mnie pakietem ale nie ma dla mnie oferty tylko jest lte(jeszcze mam 4 miesice umowy)
Pakiet danych
30 GB
Internet LTE
Bez limitu (6 m-cy)
Nocny transfer
Bez limitu
Umowa 12 miesięcy (w tym 2 miesiące) gratis + jakiś tam router wifi(lte) za 1 zl ;-) pozdrawiam

#682972  autor: ciekawy
 15 gru 2013, 12:13
poprawiły się warunki na przedłużenie z powodu wprowadzenia nowej oferty no limit ?

#682987  autor: janek1212
 15 gru 2013, 12:47
slaver pisze:Nie mogę się patrzeć już na wasza niemoc negocjacyjna ;-)
Teraz z racji tego ze chce więcej Gb negocjowałem jedna opcje(reszty ofert nie znam)
Mogę powiedzieć tyle ze jak chciałem tylko Sim to 10 zl taniej co jest nie Oplacalne.
Negocowalem tak długo az uslyszalem oferte specialna, nic więcej już się nie dalo.
Dzwonilem drugi raz i wogole nic mi nie zaproponowano mowiac ze oferta specialna jest chwilowo. .
69,99 z modemem (lte, nie pamiętam nazwy) lub tylko sim 59,99- cenny nie dalo się zbic kompletnie nic.Powiedzial Pan ze przy ofercie z modem zwykłym daloby się cos znalesc do 40 zl z interesującym mnie pakietem ale nie ma dla mnie oferty tylko jest lte(jeszcze mam 4 miesice umowy)
Pakiet danych
30 GB
Internet LTE
Bez limitu (6 m-cy)
Nocny transfer
Bez limitu
Umowa 12 miesięcy (w tym 2 miesiące) gratis + jakiś tam router wifi(lte) za 1 zl ;-) pozdrawiam
A z LTE nie można zrezygnować? Mi się umowa kończy dopiero w kwietniu 30 także gdzieś pod koniec stycznia będę mógł przedłużyć, ale LTE mnie zupełnie nie interesuje, nie jest mi potrzebne gdyż ledwo co łapie hsdpa a co dopiero powiedzieć o LTE gdzie najbliższy nadajnik mam jakieś 130 km. Z tego co widzę to zaproponowali ci ofertę taką jaka jest na stronie więc bez szału.

@all
Jeżeli ktoś będzie przedłużał umowę po wysłaniu wypowiedzenia niech się zapyta o te LTE czy to muszę mieć skoro nigdy nie będę miał do niego dostępu.

#682989  autor: ciekawy
 15 gru 2013, 12:53
janek1212 pisze:
slaver pisze:Nie mogę się patrzeć już na wasza niemoc negocjacyjna ;-)
Pakiet danych
30 GB
Internet LTE
Bez limitu (6 m-cy)
Nocny transfer
Bez limitu
A z LTE nie można zrezygnować? Mi się umowa kończy dopiero w kwietniu 30 także gdzieś pod koniec stycznia będę mógł przedłużyć, ale LTE mnie zupełnie nie interesuje, nie jest mi potrzebne gdyż ledwo co łapie hsdpa a co dopiero powiedzieć o LTE gdzie najbliższy nadajnik mam jakieś 130 km. Z tego co widzę to zaproponowali ci ofertę taką jaka jest na stronie więc bez szału.

@all
Jeżeli ktoś będzie przedłużał umowę po wysłaniu wypowiedzenia niech się zapyta o te LTE czy to muszę mieć skoro nigdy nie będę miał do niego dostępu.
to nie ma znaczenia czy chcesz LTE czy nie,tak są skonstruowane te taryfy i nie zyskasz lepszych warunków jeśli nie będziesz chciał LTE

#682993  autor: Nikita_Bennet
 15 gru 2013, 13:01
ciekawy pisze:....to nie ma znaczenia czy chcesz LTE czy nie,tak są skonstruowane te taryfy i nie zyskasz lepszych warunków jeśli nie będziesz chciał LTE
i to jest właśnie błąd tej sieci. Byłoby fajnie jakby dało się wziąć voice i sms do wszystkich za stały abo powiedzmy z ~30-35zł + za dopłatą inne usługi jak neta, smsy itp

#683032  autor: pakierhakierxd
 15 gru 2013, 14:38
Bez sensu im robić takie opcje z tym lte i bez, to że teraz nie masz nie znaczy ze nie będzie w przyszłości, do końca 2014 będziesz mieć :-D

Pozdrawiam :)

#683033  autor: slaver
 15 gru 2013, 14:49
Hm..A gdzie Ty masz na stronie umowę 12 miesięcy z czego 10 tylko planych szukam i znalesc nie mogę.........

#683129  autor: ciekawy
 15 gru 2013, 20:11
Nikita_Bennet pisze:
ciekawy pisze:....to nie ma znaczenia czy chcesz LTE czy nie,tak są skonstruowane te taryfy i nie zyskasz lepszych warunków jeśli nie będziesz chciał LTE
i to jest właśnie błąd tej sieci. Byłoby fajnie jakby dało się wziąć voice i sms do wszystkich za stały abo powiedzmy z ~30-35zł + za dopłatą inne usługi jak neta, smsy itp
w innych sieciach nie jest lepiej,też dają LTE z założeniem że będziesz z tego korzystał,a to że komuś wystatczy 3G to jest inny temat ale cena przez to nie staje się niższa w żadnej sieci

#683132  autor: slaver
 15 gru 2013, 20:17
Play jest cfany bo daje Lte gratis na 6 miesięcy, Gdzie w większości kraju raczej nie będzie można z niego korzystać. Z tego co zrozumialem to w Play jest to tylko predkosc danych
i będzie można wykupić za dodakowa oplata (chyba 10 zl miesięcznie) żeby twój Pakiet dzialal w predkosci LTe, nie będzie to jakiś oddzielny Pakiet tylko będzie korzystal z twojego transweru przypisanego do konta.
Inernet mobilny tanieje i będzie taniec a jak odpala wszystkie sieci lte to będzie dopiero wojna
mieli na tym zarabiać ale Plus już wyeksploatował potecjalne zyski i będzie szla wojna o każdego użytkownika, plus o zabranie ludzi z sieci kablowych, co może się zle skonczyc (przeciezenie sieci), będzie napewno ciekawie w 2014/2015 roku

#683137  autor: piokuk
 15 gru 2013, 20:50
Rozmawiałem z konsultantem w sprawie przedłużenia internetu mobilnego (PO). Nie zaproponował mi nic więcej niż jest na stronie internetowej. Stwierdził, że w chwili obecnej nie ma GU dla internetu mobilnego. Ma rację?

#683148  autor: goral2099
 15 gru 2013, 21:06
Nie wiem czy nie ma, ale w sumie moja promocja przedłużeniowa nosi nazwę "Play Online 4G LTE tylko SIM dla Abonentów+ 29,99 (12)" a nie RePlay żaden...więc może coś jest na rzeczy.

#683198  autor: aree1987
 16 gru 2013, 00:03
piokuk pisze:Rozmawiałem z konsultantem w sprawie przedłużenia internetu mobilnego (PO). Nie zaproponował mi nic więcej niż jest na stronie internetowej. Stwierdził, że w chwili obecnej nie ma GU dla internetu mobilnego. Ma rację?
Jeśli faktycznie nie ma nic lepszego to przechodzę do Orange, wypowiedzenie wysłałem wczoraj.

#683205  autor: piokuk
 16 gru 2013, 00:40
Mieszkam w Krakowie. Nie widzę jakiegokolwiek sensu przedłużania oferty internetu mobilnego w wariancie "tylko sim" skoro w ofercie na kartę mogę mieć 200 GB miesięcznie za darmo jedynie za utrzymywanie salda w odpowiedniej wysokości. Sprawdzałem - mam 15 mb/s download i 5 mb/s upload. Ofertę z modemem LTE (wifi) proponują mi na przedłużenie dopiero przy abonamencie za niemalże 60 złotych. To już taniej kupić Huaweia 5776 na allegro.

#683213  autor: pakierhakierxd
 16 gru 2013, 06:48
No ok ale te 200gb to tymczasowe ;-), za ile?

Pozdrawiam :)

#683254  autor: kuczka76
 16 gru 2013, 12:15
Dostałem odpowiedz na play24 i to co otrzymałem to jakaś żenada
- Formuła 4.0 unlimited Smartfon 750 MB
- koszt abonamentu 59,99 zł
- abonament na 25 miesięcy
- w ramach abonamentu nielimitowane połaczenia do wszystkich sieci
- nielimitowane połączenia do Play
- 750 MB internetu w telefonie
- pakiet sms/mms do wszystkich sieci w cenie 10 zł
Modele telefonów jakie proponuje w tym abonamencie:
Samsung S7560 Galaxy Trend w cenie 149 zł
LG E460 Swift L5 II za 169 zł
Sony Xperia J za 129 zł
Nokia Lumia 520 za 129 zł

W opcji tego abonamentu bez telefonu koszt miesięczny wynosi 39,99 zł.

#683321  autor: maniek89
 16 gru 2013, 16:37
Z jakiej okazji chcą cię wiązac umową na 25 miesięcy? :shock:
  • Strona 102 z 692
  • 1
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 692
  • 1