Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Dlatego też podsunąłem pomysł z załadowaniem odgórnie na jakiś czas, myślałem, że doładowanie co pół roku lub rok nie będzie problemem - bo nie wiem, czy aby na pewno trzeba tak pilnować tego stanu konta.ManiacGSM pisze: i pilnowanie ile zostało to dla niej ciężki temat- a ja nie zawsze jestem w domu
ManiacGSM pisze:napewno nie ma to być sieć Orange bo zasięg mamy lichy wewnątrz pomieszczeń
raczej by nie wisiała aż tyle na telefonie bo bateria się może rozładować i znudziłoby się jejManiacGSM pisze:Drugi link to ironia w stronę mojego ulubionego operatora , gdzie kilka miesięcy temu często wywalało im strony z ofertami.
A wracając do tematu to działa na tej zasadzie ,że jak by wiedziała ,że ma dużo na koncie to by wisiała na słuchawce ,a tak to pilnuje się w miarę z tymi minutami w miesiącu.
albo w salonie T aktywacja chyba 29 złukefake pisze:heyah ma taryfę no-limit ze stacjonarkami za 29pln. umowa bez cyro, aktywacja 1pln (z efakturą)
w RBM stacjonarne są w standardzie w no limit?T pisze:Heyah też jest ok, albo Red Bull MOBILE NO LIMITS II, też 29 zł, też miesięczny cyrograf, dodatkowo lejek na internet (dobre gdyby telefon 'sam' się połączył). Nie pamiętam tylko czy w RBM są też stacjonarne w nolimicie wliczone.
Nie wiem, z którego roku ta teoria, ale nie musisz być w domu by kontrolować konto abonenckie w ofercie prepaid - być może się mylę, ale tak jest chyba u wszystkich opów W4... ja piszę to na podstawie Twojej "ulubionej" sieci i stałej mojej... (choć nie rozumiem Twojego podpisiku pod avatarem, bo wynika z tego, że znowu wracaszManiacGSM pisze:i doładowania konta i pilnowanie ile zostało to dla niej ciężki temat- a ja nie zawsze jestem w domu
Patrz:ciekawy pisze:albo zrobi polecenie zapłaty bo raczej ma konto i nie będzie musiała myśleć
I raczej takimi rzeczami się nie zajmuje.ManiacGSM pisze:numer użytkuje osoba starsza
To ja wezmę dla jednej osoby w rodzinie, ale Ty opłacisz rachunki, OK? Przecież to grosze. :)ciekawy pisze:jasne że nie wszyscy potrzebują no limitu ale za taką cene to można brać bez zastanowienia
stosujesz manipulacje,Markadiusz pisze:Patrz:ciekawy pisze:albo zrobi polecenie zapłaty bo raczej ma konto i nie będzie musiała myślećI raczej takimi rzeczami się nie zajmuje.ManiacGSM pisze:numer użytkuje osoba starszaTo ja wezmę dla jednej osoby w rodzinie, ale Ty opłacisz rachunki, OK? Przecież to grosze.ciekawy pisze:jasne że nie wszyscy potrzebują no limitu ale za taką cene to można brać bez zastanowienia
Czytam całość, ale Twój styl pisania co najmniej woła o pomstę do nieba.ciekawy pisze: bo nie masz wnioskować gdzie się kończy i zaczyna tylko czytać całość, która zaczyna się na początku,a kończy się na końcu