Panowie i Panie,
cierpliwości, serwis BTSearch przechodzi metamorfozę i gruntową przebudowę, poniżej krótkie info z tego właśnie serwisu:
cyt.
"Uruchomienie serwisu BTSearch "v2" łączącego mapę lokalizacji BTS / UKE oraz bazę danych z wyszukiwarką stacji bazowych pod jednym dachem. Jest to także pierwsza gruntowna modernizacja samego serwisu jak i struktury bazy danych od początku istnienia BTSearch, a więc od przeszło 13 lat..." koniec cyt.
ja również wysłałem i wysyłam nowe lokalizacje NetWorks! ze Szczecina i okolic i póki co nie są na bieżąco uzupełniane .... no ale myślę, że to kwestia czasu aż autorzy BTSearch ogarną temat i udostępnią finalną już wersję popularnego serwisu
cyt.
"Serwis "v2" jest w razie rozwojowej, dlatego też został tymczasowo umieszczony w subdomenie beta.btsearch.pl. Docelowo dokonana zostanie pełna migracja do domeny głównej btsearch.pl. Pełna migracja z edycji "beta" jest planowana po wdrożeniu najważniejszych funkcjonalności brakujących względem obecnych serwisów, co jest planowane do końca roku 2013." koniec cyt.
pozdr. dla całej ekipy BTSearch

horas