Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
I o to właśnie chodzi! O większy wybór.wojciech pisze:zwyczajnie masz wybór
A więc nie bij. Ja tylko zwyczajnie dyskutuje i oceniam ofertę.wojciech pisze:To jest forum dyskusyjne, ludzie wyrażają opinie na temat wprowadzonych mechanizmów i to jest normalne...
żyjemy w czasach kiedy ludzie mają konta i karty do wypłaty kasy z bankomatów,więc nie pisz jakbyś miał założyć konto specjalnie na doładowania VikingFlash999 pisze:Dziękuję za odpowiedzi, będę musiał wyrobić VISA w swoim banku. Opłata miesięczna za nią u nas to 2 zł, wyrobienie - 5 zł.
Emsi pisze:Sprzedanie się za 14zł! To ja podziękuję
Uwierz mi że w moim regionie zacofanie to nic niezwykłego, ot niemal wioska. Dostęp do usług też ograniczony - chcesz coś załatwić to zapraszamy 30 km dalej. To, że Ty grzejesz mieszkanko w dużym mieście z rozwiniętymi usługami nie znaczy że wszędzie tak jest. Druga sprawa, nie mam zamiaru być klientem tej sieci.ciekawy pisze:żyjemy w czasach kiedy ludzie mają konta i karty do wypłaty kasy z bankomatów,więc nie pisz jakbyś miał założyć konto specjalnie na doładowania VikingFlash999 pisze:Dziękuję za odpowiedzi, będę musiał wyrobić VISA w swoim banku. Opłata miesięczna za nią u nas to 2 zł, wyrobienie - 5 zł.