reboot, nie wiem, czy norma, ale ja to potwierdzę. U mnie jeszcze życzyli sobie za to zostawić 12.30. ;) Ale to było jakiś czas temu.
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Dzień wcześniej ŻĄDALI ode mnie numeru kontaktowego, a nie miałem ochoty podawać, usłyszałem potem o opłacie 12,50
Dzisiaj po podpisaniu wszystkiego dowiedziałem się, że tak naprawdę jestem w czarnej d... bo muszę kolejnego dnia tam się pojawić.
bolek2004, nikt mnie nie pytał o taryfę.

bolek2004, nikt mnie nie pytał o taryfę.
WKS
kotlet95, zgadza się. Rejestrujesz swój numer RBM w salonie Play. Idziesz najlepiej do salonu T-Mobile (tam są szybkie przeniesienia, startery do MNP za darmo, a przeniesienie zrobisz w każdym salonie). Orange odradzam - często Ci powiedzą, że w większych salonach to zrobisz, Plus - mogą się upierać że startery są płatne (a nie są według regulaminów).
Po tym jak numer zostanie przeniesiony do nowego opa (najlepiej poczekać 1-2 dni po przeniesieniu by wszystko przeszło przez ich systemy) idziesz znowu do salonu Play i przenosisz znów numer
Pamiętaj że kasa na koncie się traci.
Po tym jak numer zostanie przeniesiony do nowego opa (najlepiej poczekać 1-2 dni po przeniesieniu by wszystko przeszło przez ich systemy) idziesz znowu do salonu Play i przenosisz znów numer

Pamiętaj że kasa na koncie się traci.
Wszechobecnemu analfabetyzmowi, braku poszanowania dla języka ojczystego i braku czytania ze zrozumieniem mówię nie!
Orange: Nowe GO
Play: Fresh, stare Lubię to!
Plus na Kartę
Net: OFnK, Aero2
Plus na Kartę
Ad1: nie da się przez internet.
Ad2: W sumie taka wizyta w jednym i drugim salonie to ok. 10-15 minut z życia wyjęte (nie licząc kolejek)
Ad2: W sumie taka wizyta w jednym i drugim salonie to ok. 10-15 minut z życia wyjęte (nie licząc kolejek)

Wszechobecnemu analfabetyzmowi, braku poszanowania dla języka ojczystego i braku czytania ze zrozumieniem mówię nie!
Plus na Kartę
Plus na Kartę
Cześć potrzebuje trzech informacji:
- Czy przenosząc numer do orange na kartę konto jest ważne rok,
- Jaki jest stan konta startera do przeniesienia i czy jest on płatny,
- Czy orange zmusza do okazania karty sim do przeniesienia? Jestem 500km od domu a mam ochotę przenieść jeden numer leżak - karta jest w domu.
Pozdrawiam.
- Czy przenosząc numer do orange na kartę konto jest ważne rok,
- Jaki jest stan konta startera do przeniesienia i czy jest on płatny,
- Czy orange zmusza do okazania karty sim do przeniesienia? Jestem 500km od domu a mam ochotę przenieść jeden numer leżak - karta jest w domu.
Pozdrawiam.
Kryniczanin,
z tego co przenosiłem numer w czerwcu :
1. Tak - jest ważne rok od początku.
2. Starter bezpłatny - 1zł na początek.
3. Ja nie musiałem okazywać niczego, tylko powiedziałem, że numer u poprzedniego opa jest na pewno zarejestrowany. Ale tego że nie poproszą o SIM albo kartę rejestracyjną od poprzedniego opa nie możesz być nigdy pewien - wszystko zależy od ludzia...
z tego co przenosiłem numer w czerwcu :
1. Tak - jest ważne rok od początku.
2. Starter bezpłatny - 1zł na początek.
3. Ja nie musiałem okazywać niczego, tylko powiedziałem, że numer u poprzedniego opa jest na pewno zarejestrowany. Ale tego że nie poproszą o SIM albo kartę rejestracyjną od poprzedniego opa nie możesz być nigdy pewien - wszystko zależy od ludzia...
Plus na Kartę
Plus na Kartę
Oto dane:bolek2004 pisze:reboot Możesz napisać czy w salonie pytali się Ciebie na jaką taryfę chcesz zmigrować czy powiedzieli że karta będzie w taryfie takiej, a takiej, no i czy jakieś opłaty trzeba będzie wnieść za starter czy coś.
Numer telefonu: 791 xxx xxx
Status: Aktywny
Co mogę zrobić: Możesz dzwonić i odbierać połączenia
Taryfa: Taryfa Plus na Kartę Więcej Do Wszystkich
Data aktywacji: 04.12.2013
Data ważności: 03.01.2014
Stan konta: 3,75 zł
Czyli konto ważne miesiąc, jest na nim 5zł i taryfa jak wyżej.
WKS
Dostałem za darmo, ale podnieśli mi ciśnienie, bo na pytanie "czy mam coś podpisać" babka odpowiedziała "podpisał Pan wszystko przy przenoszeniu numeru". Szlag mnie trafił, bo frajerek z punktu Plusa w CH Korona (Wrocław, Krzywoustego 126) zrobił mnie na szaro, gdy nie wydał mi karty podczas podpisywania papierów. Ale co zrobić, jeśli to nie jest Plus tylko franczyza.
WKS