Xy pisze:galtom pisze:Xy napisał/a:
galtom napisał/a:
Norweskie i islandzkie z torrentow sciagasz?
Serio?
Tak, serio ściągam. Nie interesuje mnie miałkie kino amerykańskie.
Tylko generalnie nedzne?
Ręce mi opadły

Ale są gusta i guściki Jedni lubią disco polo, inni Pink Floyd. Jedni Brusa Łylysa, inni Bergmana...
Mnie rece opadly wczesniej

Jak ktos rzuca takimi nazwiskami ze swiata filmu jak Ty i generalnie z tego co pisze, ze jest fanem filmu to sam pomysl ogladania czegos na ekranie 4,5" powien byc dla niego obraza tworcow, dziela, kina i filmow. Ja do amerykanskiej szmiry napisow nie potrzebuje i nie lubie, pomimo to nie wapdlem na pomysl ogladania czegos na lumii.
11,6" to minimum a i tak tylko dla byle jakich filmow i seriali...
galtom pisze:Xy napisał/a:
Cytat:
Co do plikow... na to (rar 140mb w telefonie) nie licz. Sam pomysl jest co najmniej dziwny. Ale kto wie, moze tyle zeby sie dalu usunac, bo nic wiecej i tak potrzebne nie bedzie.
Wytłumacz mi więc w jaki sposób mam usunąć rzeczony plik i gdzie go szukać?
????
Wroc, przeczytaj - nie bedziesz pytac...
Xy pisze:Wytłumacz mi więc w jaki sposób mam usunąć rzeczony plik i gdzie go szukać?
O ile sie nie myle... to poza Moli Player, ta dyskusja dot. tego co nadchodzi....
Przeczytaj jeszcze raz swoja i moja wypowiedz, slowo w slowo i prosze, zwroc uwage na uzete czasy....
Dla ulatwienia cytuje:
XY: Natomiast jak podaje wpworld.pl w Windows 8.1 jest spodziewany menedżer plików! -
przyszly
JA: Menadzer plikow to najprawdopodobniej to co w W8.1 czyli zmodyfikowany SkyDrive. Biorac pod uwage, ze nie ma swobodnego dostepu do plikow innych niz obslugiwane, to nie liczcie na swobode pelnego Windows - czyli foldery w telefonie, itd... -
przyszly
XY: Chcę usunąć zassany plik *.rar o wadze 140 MB i za cholewę nie mogę teraz tego zrobić. -
terazniejszy
JA: Co do plikow...
na to (rar 140mb w telefonie)
nie licz. Sam pomysl jest co najmniej dziwny. Ale kto wie, moze tyle zeby sie dalo usunac, bo nic wiecej i tak potrzebne
nie bedzie. -
przyszly
XY: Wytłumacz mi więc w jaki sposób mam usunąć rzeczony plik i gdzie go szukać? - t
erazniejszy.
A jak ten plik wrzucilesz do telefonu??? - pytam serio, bo na swoim nic nie siagalem, nawet nie wiem czy sie da.
I zakladam, ze kwestia odp. na Twoje pytanie zostala rozwiazana. Just in case. Obecnie sie nie da i nie sadze by sie dalo w przyszlosci.
galtom napisał/a:
Ploty - nie wiem czy trudno czy nie, ale piszesz o tym czego sie po uaktualnieniach spodziewac, czy to Twoja lista zyczen?
Powtarzam to, czego spodziewają się użytkownicy Lumii z WP8 zawiedzeni tak płytkimi możliwościami telefonu. Są to rzeczy tak oczywiste, że w innych ekosystemach nie wymagają nawet wspominania.
No to musze cie rozczarowac, w GDR3 nic z tego sie nie pojawia. CO do WP8.1 to nic konkretnego nie wiadomo. Ale na profile dzwiekowe raczej bym nie liczyl...
Xy pisze:Czyli kolejna nic nie wnosząca aktualizacja...
Zapomniales dodac jak kazda!!!!!
galtom napisał/a:
A co do pozostalych zarzutow... Ty jednak masochista jestes
Rozwiń proszę
Od ilu miesiecy meczysz sie z tym strasznym WP8?
Ja na twoim miejscu juz dawno bym sie na Androida przesiadl i sie nie meczyl (dokladnie to zrobilem w odwrotna strone, zamiast marudzic). Chyba, ze to lubisz?

Xy pisze:Pisałem wiele razy, że tego g**na nikt nie chce kupić. Myślisz, że mi do śmiechu jak to badziewie nie działa tak jak powinno? Męczę się od trzech miesięcy z Lumią.O trzy za długo...
???? Biorac pod uwage, ze WP8 w Europie rosnie to jakosc nie chce mi sie wierzyc, bys na allegro za rozsadne pieniadze swojej Lumii nie sprzedal.
Jednak ludziska licytuja:
http://allegro.pl/listing/listing.php?c ... =lumia+820
Jak nastepnym razem zrobisz aukcje, podeslij linka... moze zle sie oglaszasz!!!
Btw. zobacz moj post wyzej - dodalem do niego zdanie na koncu, Panie Malkontencie> Moze to Cie rozweseli i wreszcze bedziesz mogl delektowac sie swoim Skandynawskim kinem..