No, to za 2 lata pomyślisz nad abonamentem
:- D
Wybieraj kartę, i miłego surfowania w necie
:- )
PS.
Ile tych smsów do wszystkich sieci Ci potrzebne? 50? 200? 1000?
A netu? 200MB? 500? 1GB?
- Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Po..baniec.
Nie wiem czy ta oferta Ci się spodoba, ale ją przedstawię.
Orange Free, ładowanie 25zł co miesiąc, 1GB na konto, a 25zł przeznaczasz na smsy (20gr) i rozmowy (29gr).
Nie wiem czy ta oferta Ci się spodoba, ale ją przedstawię.
Orange Free, ładowanie 25zł co miesiąc, 1GB na konto, a 25zł przeznaczasz na smsy (20gr) i rozmowy (29gr).
Ewidentnie nie wypiję herbatki z administracją Telepolis
Calm7, są ale w innych taryfach.
Poza tym pakiety netowe 200, 500 i 1024 MB można kupić w taryfach ONE, POP, NOWE GO.
W ONE i POP jest "WYGADANY PAKIET" - za 50 minut do każdej sieci komórkowej i stacjonarnej zapłacisz 9 złotych. Ważność: 30 dni.
Poza tym pakiety netowe 200, 500 i 1024 MB można kupić w taryfach ONE, POP, NOWE GO.
W ONE i POP jest "WYGADANY PAKIET" - za 50 minut do każdej sieci komórkowej i stacjonarnej zapłacisz 9 złotych. Ważność: 30 dni.

Nju Mobile abonament, ale nie wiążesz się długą umową 30 dniowy okres wypowiedzenia w dowolnym momencie. Minimalna opłata 9zł tzw. dociążenie jeśli nie wydasz na usługi więcej niż 9zł.
Na początku okresu rozliczeniowego kupujesz sobie: 1 lub 2 pakiety internetowe z 700mb koszt 1 pakietu 7zł
Minuta połączenia 0,19zł
Sms: 0,09zł
Czyli za 24,2zł mógłbyś mieć tak:
1,4 GB net, 30 minut, 50 smsów
Wszystko działa na nadajnikach orange. Jak masz większe potrzeby jeśli chodzi o np. smsy to no limit masz od 9zł za nie więcej nie zapłacisz, jeśli chodzi o rozmowy no limit od 29zł. I nie bawisz się w jakieś doładowanie, sprawdzanie kiedy ważność konta mija.
Na początku okresu rozliczeniowego kupujesz sobie: 1 lub 2 pakiety internetowe z 700mb koszt 1 pakietu 7zł
Minuta połączenia 0,19zł
Sms: 0,09zł
Czyli za 24,2zł mógłbyś mieć tak:
1,4 GB net, 30 minut, 50 smsów
Wszystko działa na nadajnikach orange. Jak masz większe potrzeby jeśli chodzi o np. smsy to no limit masz od 9zł za nie więcej nie zapłacisz, jeśli chodzi o rozmowy no limit od 29zł. I nie bawisz się w jakieś doładowanie, sprawdzanie kiedy ważność konta mija.
Postanowiłem, że zrezygnuję z Orange ponieważ w mojej okolicy bardzo często gubię zasięg.
Co powiecie o Nowy Plus Internet na Kartę? Jak jest w ważnością konta w Plusie?
[ Dodano: 2013-12-06, 16:45 ]
http://internet.plus.pl/indywidualni/pr ... oladowania
Tutaj jest taka tabelka. Możecie mi wytłumaczyć różnicę między "Bonusowy pakiet danych po doładowaniu", a "Łącznie do wykorzystania na transmisję danych"
Co powiecie o Nowy Plus Internet na Kartę? Jak jest w ważnością konta w Plusie?
[ Dodano: 2013-12-06, 16:45 ]
http://internet.plus.pl/indywidualni/pr ... oladowania
Tutaj jest taka tabelka. Możecie mi wytłumaczyć różnicę między "Bonusowy pakiet danych po doładowaniu", a "Łącznie do wykorzystania na transmisję danych"
Doładowujesz za 30zł, otrzymujesz 1,15 GB bonusu do wykorzystania na net i ciągle masz 30zł do wykorzystania na rozmowy, smsy i internet, jakbyś chciał te 30zł wykorzystać na internet to właśnie daje łącznie te 2 GB czyli 1,15 GB bonusu + 0,85 GB transmisji danych za 30zł. Długość ważności bonusu wynosi tyle o ile ważność konta została przedłużona, czyli w przypadku doładowania za 30zł masz te dodatkowe 1,15gb przez 30 dni do wykorzystania.