Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
A trzeba do orange dostarczać dokumenty np o zatrudnieniu ?ja.michal pisze:aquacuba, nie powinno być problemu. Jak podasz wszystkie dane prawidłowe to jakieś 5 od od odjazdu kuriera i dostaniesz wiadomość jak sytuacja przeniesienia wygląda.
Sam przenosiłem numer z Play i zero problemów.
Przy składaniu zamówienia wybierasz jaki dokument chcesz załączyć (zabiera to kurier przy podpisywaniu dokumentów). W regulaminie są informacje jakie dokumenty. Pewnie zatrudnienie też może być, na pewno faktury za internet, gaz, wodę do wyboru. Również może być kopia legitymacji studenckiej.aquacuba pisze: A trzeba do orange dostarczać dokumenty np o zatrudnieniu ?
No chyba raczej legitymacji studenckiej to tam nie było... rachunek za prąd gaz wode legitymacja emeryta-rencisty lub wyciąg z konta bankowego(pierwsza strona)kopie ktoregoś z tych dokumentów musisz skserować a dowód tylko pokazujesz.ja.michal pisze:Przy składaniu zamówienia wybierasz jaki dokument chcesz załączyć (zabiera to kurier przy podpisywaniu dokumentów). W regulaminie są informacje jakie dokumenty. Pewnie zatrudnienie też może być, na pewno faktury za internet, gaz, wodę do wyboru. Również może być kopia legitymacji studenckiej.aquacuba pisze: A trzeba do orange dostarczać dokumenty np o zatrudnieniu ?
Tak czy inaczej całą listę do wyboru będziesz miał w momencie składania zamówienia.
http://gruper.pl/x.php/1,54773/Produkty ... ics=searchmassiwo pisze:[
na gruperze kupiniki za 5zl,wazne do konca gru dla nowych klientow![]()