Użytkownik
Ranga
Nowicjusz
przede wszystkim odpada v3. l7 ma wygląd podobny do v3, jest bardzo cienka, a ma dodatkowo karty pamięci.Shymon_o pisze:Prosiłbym o rade w sprawie telefonu w Plusie do 500 zł w abonamencie za 35 zł.
Jest tu pare przeróznych propozycji:
SE K600i
Samsung X700
Motorola V3
Motorola L7
Nokia 6670
A nie ma może softa, który zmieniałby mono na stereo? Czy to poprostu jest już konstrukcyjnie uwarunkowane?Za to 6670 jest w tym lepsza, że ma symbiana, co daje nieograniczone możliwości.tylko, że ma mp3 w mono, oraz wyświetlacz "tylko" 65tys kolorów (ale te kolory są bardzo dobrze odwzorowane, soczyste i ładne).
nie maShymon_o pisze:A nie ma może softa, który zmieniałby mono na stereo? Czy to poprostu jest już konstrukcyjnie uwarunkowane?Za to 6670 jest w tym lepsza, że ma symbiana, co daje nieograniczone możliwości.tylko, że ma mp3 w mono, oraz wyświetlacz "tylko" 65tys kolorów (ale te kolory są bardzo dobrze odwzorowane, soczyste i ładne).
bo tak szczerze mówiąc od poczatku podobały mi się tylko te 2 telefony, i miałem właśnie dylemat co wybrać z tych dwóch.
Jaka jest kwota twojego miesięcznego zobowiązania wobec Plusa? Jest to tylko 35 zł czy coś więcej.Shymon_o pisze:Ale ja biore abonament ze względu na wygode, a nie z powodu tanich telefonów. Na biede moge korzystać nawet ze starego 3310. Ja poprostu chciałem czertać też troche rozrywki z telefonu ;]