czekasz na promocje, kupujesz kod na gruponie za chyba 19 zł albo ktoś z telepolis może ci oddać albo odsprzedać swój niewykorzystany kod,potem składasz zamówienie przez strone netową i czekasz na kurieraMitsurugi pisze:Dwanaście lat jestem w Erze, potraktowali mnie jak kulę u nogi. Co mam zrobić żeby przejść do Orżnąć i uzyskać 30% zniżkę na abonament?
p.s. nie jestem zbyt obcykany w internetach
- Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Ostatnio zmieniony 30 lis 2013, 20:31 przez ciekawy, łącznie zmieniany 2 razy.
A ta "promocja" nie trwa teraz? I czy nie da się tego załatwić w salonie?
A z tą kulą u nogi to obiecywali że zadzwonią z lepszą ofertą, nie zadzwonili. Wciskanie kitu że oferta specjalnie dla mnie jest super, a jest gorsza niż dla nowych abonentów. Przy poinformowaniu że mam zamiar zerwać umowę, brak jakiejkolwiek inicjatywy o zatrzymanie klienta i życzeniu powodzenia w nowej sieci. Opory konsultantów w przełączaniu do suk(czy jak to sie tam teraz nazywa), przełączanie miedzy sobą i kłamanie że się rozmawia z sekcją utrzymania lub wmawianie że ten dział już nie istnieje.
A z tą kulą u nogi to obiecywali że zadzwonią z lepszą ofertą, nie zadzwonili. Wciskanie kitu że oferta specjalnie dla mnie jest super, a jest gorsza niż dla nowych abonentów. Przy poinformowaniu że mam zamiar zerwać umowę, brak jakiejkolwiek inicjatywy o zatrzymanie klienta i życzeniu powodzenia w nowej sieci. Opory konsultantów w przełączaniu do suk(czy jak to sie tam teraz nazywa), przełączanie miedzy sobą i kłamanie że się rozmawia z sekcją utrzymania lub wmawianie że ten dział już nie istnieje.
Ostatnio zmieniony 30 lis 2013, 20:33 przez Mitsurugi, łącznie zmieniany 1 raz.
Mitsurugi, zapoznaj się z tym tematem
Ostatnio zmieniony 30 lis 2013, 20:32 przez Ruben, łącznie zmieniany 1 raz.
wiem że przez zamówienie netowe napewno jest zniżka po podaniu kodu, a w salonie nie wiem, może nie obowiązywać ta promocja, to w sumie oczywiste by było, w salonie muszą zarobić,a sklep netowy jeden na cały kraj to mniejsze koszty i dlatego może zniżka o obowiązywać tylko przez strone netową
popatrz na ceny T i warunki na przedłużenie to może przestanie cię dziwić że ludzie nie chcą płacić za telefon tyle co w sklepie i jeszcze wysoki abonament przez dwa lata, T przeginamikkel pisze:Widzę że o t-mobile nie ma o czym rozmawiać to dyskusja przeniosła się na orange.
Ja właśnie zacząłem negocjacje na przedłużenie usług stacjonarnych w T-M, niestety szału nie ma. przy połączeniu usług z telefonem komórkowym (+rabaty + Groupon) Orange wychodzi znacznie lepiej - Internet 40 MBit fiber 

Rzeczywiście znikła taryfa za 19 zł bez telefonu. Innych zmian w cenach nie widzę narazie.
[ Dodano: 2013-12-02, 09:57 ]
Nie wiem może już było ale niech mnie ktoś oświeci. Przy każdej ofercie czas trwania umowy to 12 lub 24 miesiące a liczba rat 36. Czyli jak się skończy umowa będę nadal spłacał raty za telefon? Przecież to są jawne jaja
[ Dodano: 2013-12-02, 09:57 ]
Nie wiem może już było ale niech mnie ktoś oświeci. Przy każdej ofercie czas trwania umowy to 12 lub 24 miesiące a liczba rat 36. Czyli jak się skończy umowa będę nadal spłacał raty za telefon? Przecież to są jawne jaja

Jest obniżka kilku telefonów, ale bez szału:
http://www.t-mobile.pl/pl/oferta_specjalna/iboa
http://www.t-mobile.pl/pl/oferta_specjalna/iboa
No i są nowe oferty bez tel. umowy na 3 mce i wymienność minut na smsy
http://www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/ ... onu-3[list][/list]
http://www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/ ... onu-3[list][/list]
No faktycznie w iboa najtańszy abo to 29.99zł 400 min +500mb lub 800min +darmowe w sieci bez neta. Żarty sobie robią? Ta oferta za 19zł z 400 min była nawet do przyjęcia i byłem gotów przedłużyć na takich warunkach a teraz to niech ..........art212 pisze:Rzeczywiście znikła taryfa za 19 zł bez telefonu. Innych zmian w cenach nie widzę narazie.
Witam
Dzwonili do mnie z SUK, powypowiedzeniu umowy, proponują abonament 64,99 Rodzina 80 i HTC Desire 500 za 129zł,
czy przy tym abonamencie jest możliwość wynegocjowania tego telefonu za 1zł? Facet mówił że 129zł to max co może dać, przeglądałem oferty Play i Orange, owszem fajnie wyglądają, ale albo Ci nie mają telefonów, ale coś, więc byłbym gotów zostać w TM gdyby dali HTC Desire 500 za 1zł, myslicie że jest szansa czy szukać czegoś innego i przejść do innej sieci?
Dzwonili do mnie z SUK, powypowiedzeniu umowy, proponują abonament 64,99 Rodzina 80 i HTC Desire 500 za 129zł,
czy przy tym abonamencie jest możliwość wynegocjowania tego telefonu za 1zł? Facet mówił że 129zł to max co może dać, przeglądałem oferty Play i Orange, owszem fajnie wyglądają, ale albo Ci nie mają telefonów, ale coś, więc byłbym gotów zostać w TM gdyby dali HTC Desire 500 za 1zł, myslicie że jest szansa czy szukać czegoś innego i przejść do innej sieci?
Szukaj w innej sieci tak jak zrobiłem to ja i wybrałem Orange 

inna sieć, T zwiększa zyski, taniej raczej nie będzietictac pisze:Witam