Stare startery RBM są bez większego problemu do dostania w Warszawie (choć np. puszka Red Bulla może być już przeterminowanabuba1234 pisze:A starter starego RBM9 da sie pewnie jeszcze kupic w sklepach.

Stare startery RBM są bez większego problemu do dostania w Warszawie (choć np. puszka Red Bulla może być już przeterminowanabuba1234 pisze:A starter starego RBM9 da sie pewnie jeszcze kupic w sklepach.
Da się, o ile jesteś w innej sieci niż Play. Od razu ostrzegam przed niedoszkolonymi konsultantami w salonach, od których dowiadywałem się że nie ma takiej możliwości, albo RBM działa na zasięgu jedynie Play (co jest nieprawdą). Skoro jesteś z Białegostoku, to polecam iść do Galerii Białej. Tam udało mi się załatwić wszystkie formalnościmarcin1980 pisze: Czy da się do RBM przenieść numer czy tylko można kupić nowy starter
A na stronie promocja wciąż jest - pełna profeska. Mam nadzieję, że chociaż w ramach reklamacji przyznają zużyty transfer z powrotem.Golarz Filip pisze:Ta usługa już jest nieaktywna. Pisaliśmy już wcześniej,że wpierw było OK,ale po paru miesiącach od startu,system rozliczający darmową transmisję danych w YT zwyczajnie się wysypał.Wpierw odczuły to osoby które korzystały też czasem z RBM na komputerze,potem przeszło to na telefony.
Ale oficjalnie P4 nie podało takiej informacji,jedynie zdawkowe informacje są na forum Play.
Nie zwrócili ale aktywowali sami i jeszcze zadzwonili z przeprosinamimanyaky pisze:A na stronie promocja wciąż jest - pełna profeska. Mam nadzieję, że chociaż w ramach reklamacji przyznają zużyty transfer z powrotem.