• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Nokia, w tym serii Lumia oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #67528  autor: zraszacz
 14 kwie 2006, 17:21
Kupilem sobie adapter audio do nokii i kasete adapter poniewaz nie dorobilem sie jeszcze radia z mp3 w samochodzie;) I teraz wszystko fajnie dziala ale... dzwiek jest mono i leci z jednego glosnika tylko:/ Czy da sie cos z tym zrobic tzn zeby bylo stereo;) Moze ktos tez uzywa samochodowego odtwarzacza mp3 dla troche biedniejszych?;) Pozdrawiam!

#67589  autor: piotrz
 14 kwie 2006, 20:40
może masz przejściówkę mono?

#67673  autor: zraszacz
 15 kwie 2006, 10:22
masz racje prawdopodobnie to przejsciowka jest mono:/ Ale chyba wszystkie na allegro sa mono...

Szkoda

#67739  autor: Dragon
 15 kwie 2006, 15:11
ja kiedys korzystalem w SPV z przejsciowki dolaczonej do N-gage i jestem pewien ze mialem dzwiek w obu sluchawkach i na 90% byl stereo

#67766  autor: pumba
 15 kwie 2006, 17:35
Czyli tu nie jest mowa o oryginalnej przejściówce NOKII tylko o takiej z allegro >> KLIK << ?
Przeglądając aukcję z takimi przejściówkami nigdzie nie trafiłem na informację że są one mono więc jak to jest?

#67768  autor: piotrz
 15 kwie 2006, 17:40
niektóre mono, a inne stereo... trzeba się pytać, bo to ukrywają

#67782  autor: zraszacz
 15 kwie 2006, 19:09
Nom ja kupilem taka:

http://www.allegro.pl/item95065650_adap ... grat2.html

i niestety jest mono:/

pytac?Hmmm nie raz juz sie nacialem ze mozna pytac a jak ktos chce oszukac to i tak to zrobi bo liczy na to ze nie bedziesz juz sie bawil w odsylanie itp, szczegolnie gdy przesylka to 3/4 a czasami 100% wartosci przedmiotu:/

Ale jak by ktos mial linka do aukcji z pewnym adapterem STEREO to poprosze:)

#67813  autor: pumba
 15 kwie 2006, 21:47
zraszacz pisze:pytac?Hmmm nie raz juz sie nacialem ze mozna pytac a jak ktos chce oszukac to i tak to zrobi bo liczy na to ze nie bedziesz juz sie bawil w odsylanie itp, szczegolnie gdy przesylka to 3/4 a czasami 100% wartosci przedmiotu:/
No to w takim wypadku za oszustwo negatywa ja się z takimi nie cackam choć raz mi się tylko takie coś przytrafiło że była niezgodność towaru z opisem. Ja bym akurat nie kupił na tej aukcji co ty bo widać że to samoróbka i możliwe że przez to coś tam jest niedokładnie połączone i dlatego jest mono bo na drugi kanał poprostu nie ma połączenia albo źle jest połączone. Jeśli miałbym kupić taką przejściówkę to zrobił bym to na jednej z z tych dwóch aukcji
AUKCJA 1
AUKCJA 2
Ale wcześniej upewniłbym się czy towar jest taki jak na zdjęciu. Zaniedługo mam zamiar sobie sprawic nowy telefon Nokie 6280 i mam zamiar kupić taką przejśćiówkę więc będę badał sprawę i po zakupie podzielę się opinią.

#68690  autor: olki
 19 kwie 2006, 12:37
ja takie przejsciowki moge mieć STEREO i z logo NOKIA! Podobno oryginaly! Mam taka i uzywam. Dzwiek mam na 2 sluchaweczki nie na 1!!! cena 15zł + przesyłka. Jak komus zalezy to moge na allegro wystawic lub skontaktuje sie zemna ja podam nr konta i moge sprzsedac pare sztuk. Prosze o konkretne zamowienia na [email protected] teraz do poniedzialku 24.04.06 nie bedzie mnie w domu wiec od jutra nie bede mial kontaktu z netem

#68695  autor: pumba
 19 kwie 2006, 13:07
olki a mógłbyś na zdjęciu zaprezentować jak ta twoja przejściówka wygląda?

#68700  autor: ywis
 19 kwie 2006, 13:25
pumba pisze:olki a mógłbyś na zdjęciu zaprezentować jak ta twoja przejściówka wygląda?
Również się przyłączam do prośby, bo też może byłbym zainteresowany.