Pierwsze slysze!!! Ja uzywam simplusa od 1999roku i jeszcze cos takiego mi sie nie przytrafilo. Kiedys mialem zablokowane konto z kwota 9zl przez 5 miesiecy i nie dosc ze mi go nie wylaczyli to po zasileniu dodali mi te 9zl do kwoty jaka zasililem. Nie wiem jak jest u innych. ALe z pewnoscia jesli ktos zasili w ciagu miesiaca w ktorym moze tylko odbierac polaczenia, kasa ktora zostala na koncie nie przepadnie. Mowie to z wlasnego doswiadczenia. A 7 lat z simplusem to chyba sami przyznacie, nie malo...
To nie jest POP, ze kasa tu przepada.
[ Dodano: 2006-04-16, 11:07 ]
Klusek pisze:Regulamin pisze:11 W momencie upływu okresu ważności dla połączeń przychodzących niewykorzystana wartość konta jest automatycznie anulowana
12 W przypadku dokonania zasilenia konta w terminie 7 (siedmiu) dni od dnia upływu okresu ważności dla połączeń przychodzących anulowana wartość konta może zostać przywrócona. Przywrócenie wartości konta nastąpi w terminie 2 (dwóch) dni po dokonaniu przez Użytkownika zasilenia konta.
13 Brak zasilenia konta w terminie wskazanym w ust. 12 będzie skutkował bezpowrotną utratą niewykorzystanej wartości konta
Skad wogole ten regulamin????
W moim regulaminie jest napisane:
'W przypadku niewykorzystania pelnej wartosci konta przed uplywem okresu waznosci dla uslug i polaczen wychodzacych niewykorzystana wartosc jest doliczana do wartosci nowego zasilenia pod warunkiem zasilenia konta przed terminem zaprzestania swiadczenia uslug'
Czyli ma sie miesiac, tyle co na kupno nowej karty po zablokowaniu rozmow wychodzacych.