maciekbaku pisze:Taryfa którą proponowała mi to ta za 119.99 z rabatem na 30 zł czyli abonament kosztował by mnie 89.99. I S4 za 599 zł. A S3 miałbym za 1zł.
Była też propozycja tel SX Z ale nie wiem jaka cena by była bo od razu z niej zrezygnowałem
Chyba coś mieszasz

wcześniej była mowa o tym, że zaproponowano Ci abonament koło 100 zł a teraz nagle 89?
No i nie ma takiej taryfy z abonamentem w standardzie 119,9 zeby Ci ją obniżyli do 89.9
Chyba, że jest to oferta na 24 miesiące ale minutowa a nie multimedialna, albo multimedialna ale na 36 miesięcy, wtedy owszem mogliby Ci cokolwiek obniżyć ze 119,9, ale wątpie że aż do 89,9
Cena s4 raczej wątpliwa również, bo w ofercie Premium I, po zniżce 400 zł, telefon kosztuje 699 dali Ci 500 zł zniżki?
Dziś rozmawiałam z bardzo miłą Panią z SUK, która bardzo długo szukala jakiegokolwiek rozwiązania dla mnie i nie znalazła nic ponad obniżke Premium I ze 129,9 do 119,9 i zniżke na telefon 400 zł
A jestem abonentem od ponad 10 lat i aktualnie posiadam ofertę z wyższym abonamentem niż Ty
Dlatego wątpliwe dla mnie są Twoje słowa, ale może faktycznie stał się dla Ciebie t-mobile'owy cud i masz turbo ekstra propozycje od nich...