niunius93 pisze:Ooo ta oferta Red Bull mobile nawet by mi odpowiadała

Pytanie mam tylko czy te 25MB bezpiecznego internetu to jest na cały miesiąc ? No uratowałoby mnie to chociaż trochę , lecz nie wprowadzają oni nic nowego także średnio ;( Chociaż z samej sieci jestem mega zadowolony, wymiana sim na microsim za darmo z przesyłką do domu + aktywowanie jej w przeciągu 30 sekund dosłownie.
Jeszcze pytanie co do oferty red bull mobile. Jak załatwić z nimi umowę ? to jest taki odłam Play'a ? normalnie mogę podejść do salonu play i poprosić o umowę z redbull'em ? Umowa jest na czas nieokreślony więc po np. 2 miesiącach mogę zerwać z nimi umowę bez żadnych konsekwencji ?
Korzystam z GateSMS oraz jak tam się limit włączy do z sms.priv.pl (też aplikacja)
@EDIT:
dodatkowo mam pytanie bo widzę, że jest wariant umowy na 24 miesiące i na czas nieokreślony- co lepiej wybrać? W regulaminie też idzie wyczytać o rabatach dla przenoszących numer (5zł) oraz z powodu wyboru faktury elektronicznej (też 5 zł) .Czy te rabaty są jednorazowe czy co miesiąc jest -10 zł ? (to by było za piękne:D)
RedBullMobile to odłam Play dokładnie,jak chcesz się zalogować na konto numeru to się logujesz przez stronę Play,
umowa jest dostępna przez net,wypełniasz dane,oni cię sprawdzają w bazach czy nie jesteś dłużnkiem na czarnej liście,jak nie jesteś to wysyłają ci kuriera i dajesz mu kopię dowodu ksero i inne ksero albo wydruk z pdf opłaconego rachunku na siebie w innej firmie albo zaświadczenie o zatrudnieniu,potem kurier wydaje umowę i np telefon i jesteś szczęśliwy

,
jak masz umowę bez telefonu na czas nieokreślony to możesz wypowiedzieć bez konsekwencji,
jak masz ofertę z telefonem to wiadomo kara by była za wcześniejsze zerwanie umowy jak w kazdej sieci,
ceny które są podane są już ze znizkami i te zniżki obowiązują całą umowę nawet po tym jak umowa np 24 miesieczna przejdzie na czas nieokreślony to do póki jej nie przedłużysz i nie zmienisz warunkow przez przedłużenie umowy to zostają takie same,
25MB jest na miesiąc,jest lejek i bardziej chodzi w tym pakiecie o to żeby klient miał opcje skorzystania z netu nawet z niską prędkością i żeby zwyczajnie nie zapłacił parę setek złotych za net jak to bywało na początku smartfonów w Polsce, że ludzie nie wiedzieli co i jak,a potem rachunek na np 400 zł i ten pakiet ma temu zapobiegać,
co lepiej wybrać - są fajne telefony do wyboru po niskich cenach więc jeśli chcesz telefon to weź w tej ofercie bo ceny za niektóre telefony są małe,a abonament 49 zł jest ok,nie jest za wysoki za to co możesz mieć za tą miesięczną opłatę