• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #67272  autor: kris
 13 kwie 2006, 14:08
Jaką mam szanse na otrzymanie od simplusa PUK-u do mojej karty :?: :?: :?:Nie byłem nigdzie zarejstrowany. :cry:

NOKIA - The best mobiles in the world

#67282  autor: the_neptun
 13 kwie 2006, 15:00
mniej niz 0 ;/

#67289  autor: Irek
 13 kwie 2006, 15:33
Nie masz na to szans jeśli Twoja karta nie była zarejestrowna, wypada kupić nowy starter. Wiem jaki to ból, jeśli się jest przyzwyczajonym do swojego numeru!

"And one more thing..."

#67390  autor: kris
 13 kwie 2006, 22:48
:mrgreen: naszczęście znam PIN

[ Dodano: 2006-04-13, 23:02 ]
A co powiecie na to, znalazłem to na stronie simplusa: :arrow: Jeżeli zgubiłeś numer PUK, skontaktuj się z Biurem Obsługi Klienta Simplus pod numerem 2601 z telefonu komórkowego w sieci Plus GSM lub 0-22 607 16 01 z każdego telefonu. Biuro Obsługi Klienta znacznie lepiej rozwiąże Twój problem, jeżeli wcześniej wysłałeś wypełnioną Kartę Rejestracyjną Simplus. :arrow: Można z tego wywnioskować (chyba :?) że jest jakaś szansa co :?:

NOKIA - The best mobiles in the world

#67399  autor: Klusek
 13 kwie 2006, 23:27
Biuro Obsługi Klienta znacznie lepiej rozwiąże Twój problem, jeżeli wcześniej wysłałeś wypełnioną Kartę Rejestracyjną Simplus.
Nie byłem nigdzie zarejstrowany.
Sam sobie odpowiedziałeś na swoje pytanie, ale spróbować zawsze możesz przecież nic się nie stanie.

Obrazek
Obrazek

#67441  autor: dziedziel
 14 kwie 2006, 11:21
A taka sama sytuacja w pop ??A czy rejestrowałem to nie wiem bo to z 2,5 roku mam karte i nie pamietam.

Pozdrawiam Dziedziel

re

#67500  autor: amadeo
 14 kwie 2006, 15:09
dziedziel pisze:A taka sama sytuacja w pop ??A czy rejestrowałem to nie wiem bo to z 2,5 roku mam karte i nie pamietam.
udajesz sie do BOK z dowodem osobistym itd i po sprawie-na miejscu sie dowiesz wszystkiego

Obrazek

#67530  autor: D@rio
 14 kwie 2006, 17:34
Znam szybsze rozwiażanie problemu:

1. Bierzesz jakiś telefon abonamentowy PlusGSM (np. mamy/taty), wchodzisz w E-BOK i szukasz opcji "rejestacja karty pre-paid". Tam wypełniasz odpowiednie pola i tym samym rejestrujesz swojego simplusa. Informacje w systemie pojawiają się po parunastu minutach.

2. Dzwonisz do DOK, konsultant widzi w systemie iż numer jest zarejestrowany, po weryfikacji Twoich danych powinień bez problemu podać Ci PUK.

Jeśli nie jesteś w stanie zrobić tego co Ci napisałem to zapraszam tylko i wyłącznie do salonu firmowego z dokumentami...