Nowa to jest data na cenniku

Nowa to jest data na cenniku
marojar pisze:Nowa to jest data na cenniku
tak,ale na 36 miesięcy[/quote]slawek72 pisze:Dwa dni temu byłem w salonie,pytałem ile kosztuje sony xperia M w abo Basic (za 39,9 zł)powiedziano mi że 359 zł natomiast według nowego cennika kosztuje 259 zł .
Pientka pisze:Basic:
- obniżka abonamentu o 10zł - 39,99
- zniżka na telefon - 50zł
- smsy - "Mogę dodatkowo w cenie 4,03 zł zaproponować 100 SMS/MMS do wszystkich w kraju. "
Nic więcej nie dają ...
Ogólnie rozważam, zerwanie umowy bo lipa jak diabli.
więc tłumaczę 359zł-24 miechyjarekb11 pisze:pytałem o umowe na 24 mce.slawek72 pisze:tak,ale na 36 miesięcyjarekb11 pisze:Dwa dni temu byłem w salonie,pytałem ile kosztuje sony xperia M w abo Basic (za 39,9 zł)powiedziano mi że 359 zł natomiast według nowego cennika kosztuje 259 zł .
Nie do konca jezeli jest umowa na 36 miesiecy to zmienia sie wartość abonamentu zazwyczaj o 10 zl. cena słuchawki zostaje bez zmianslawek72 pisze: więc tłumaczę 359zł-24 miechy
259zł-36 miechów-patrz w cennik dokładnie
Proszę nie wprowadzać użytkowników w błąd, umowa jest na 24 miesiące a te łamane to jest jak zamówisz sobie w iBOA.slawek72 pisze: więc tłumaczę 359zł-24 miechy
259zł-36 miechów-patrz w cennik dokładnie
Te łamane ceny to sa jak zamówisz w iBOA.Rolnik123 pisze:W nowym cenniku niektóre ceny są łamane (niższe dla przedłużających). Czy komuś z tych obniżonych cen udało się wynegocjować zniżki ?