• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 243 z 350
  • 1
  • 241
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • 350

#674364  autor: Danio02
 13 lis 2013, 15:56
Czy wysłanie wypowiedzenia przyniesie większe korzyści dla klienta TM? Jeśli do połowy grudnia nie pojawią się iPhony 5S 32GB to wybiorę ofertę bez telefonu. Za ile najtaniej można wyrwać opcję Premium (bez limitów) + pakiet internetowy?

#674455  autor: Angel_of_Death
 13 lis 2013, 22:57
Mam prośbę, jak ktoś z was będzie miał okazje rozmawiać z człowiekiem, który jest skłonny skrócić ofertę do 15 m-cy bez tel. i będzie chciał, żeby mu wpadły 2 kolejne aneksy to dajcie znać :) Dam namiar na siebie na PW lub wyślijcie mi @ takiej osoby.

Z góry dziękuje i pozdrawiam - AoD!

#674467  autor: ciekawy
 13 lis 2013, 23:54
jakie oferty ma T-Mobile na przedłużenie umowy netu mobilnego ?

#674524  autor: andzej00
 14 lis 2013, 10:34
Witam wszystkich!
Kończy mi się teraz umowa i czas się teraz zastanowic czy warto dalej wiązać się z T-mobile.
Proszę o radę i jakieś propozycję/podowiedzi co z tym fantem zrobić.

Jestem u nich 8 lat i zaproponowali mi bez telefonu: na 24 miesiące za 49,99zł zestaw PREMIUM czyli:
-nie limitowane rozmowy, SMS i 2GB Internetu.
Na pytanie o rabat albo skrócenie umowy Pan powiedział ze to i tak super oferta w porównaniu do tego co miałem. Jedynie opłatę aktywacyjną może anulować. Trochę dziwne bo taki zestaw może dostać każdy nowy użytkownik.
Dodam że chciałbym tez wziąć 2-gi numer z takim samym pakietem.

Pytanie:
-czy można jeszcze coś ugrac?
-czy gdzies dostane lepsza oferte?

#674525  autor: Angel_of_Death
 14 lis 2013, 10:36
LOL jaką opłatę aktywacyjną? Przecież przy przedłużeniu umowy nie ma żadnej opłaty aktywacyjnej o.O Podobno da się skrócić czas trwania umowy do 15 m-cy. Użyj argumentu, że w Play są na 15 m-cy... Może to coś da?

#674526  autor: zygikuleczka
 14 lis 2013, 10:37
andzej00 pisze:Trochę dziwne bo taki zestaw może dostać każdy nowy użytkownik.
To rzeczywiście jest istotne i stanowi meritum sprawy ale powinieneś to powiedzieć Panu z T-mobile. Jak raz nie wystarczy to nawet powtórzyć kilka razy.
Za anulowanie opłaty aktywacyjnej(opłaty za wprowadzenie aneksu) podziękuj i powiedz, że w związku z tym gestem jesteś w stanie zastanowić się nad ich ofertą-tą lepszą niż na stronie.

5XX XXX XXX: Plus :arrow: Orange :arrow: Play :arrow: T-mobile
6XX XXX XXX: T-mobile :arrow: Nju mobile :arrow: Play

#674539  autor: i-ceum
 14 lis 2013, 11:30
andzej00 pisze:Witam wszystkich!
Kończy mi się teraz umowa i czas się teraz zastanowic czy warto dalej wiązać się z T-mobile.
Proszę o radę i jakieś propozycję/podowiedzi co z tym fantem zrobić.

Jestem u nich 8 lat i zaproponowali mi bez telefonu: na 24 miesiące za 49,99zł zestaw PREMIUM czyli:
-nie limitowane rozmowy, SMS i 2GB Internetu.
Na pytanie o rabat albo skrócenie umowy Pan powiedział ze to i tak super oferta w porównaniu do tego co miałem. Jedynie opłatę aktywacyjną może anulować. Trochę dziwne bo taki zestaw może dostać każdy nowy użytkownik.
Dodam że chciałbym tez wziąć 2-gi numer z takim samym pakietem.

Pytanie:
-czy można jeszcze coś ugrac?
-czy gdzies dostane lepsza oferte?
W dziale rezygnacji można otrzymać tą ofertę na 15 miesięcy (sprawdzone wczoraj), cena pozostaje przy tym bez zmian.

#674663  autor: kasiawildfires
 14 lis 2013, 20:07
Witam,

Od dłuższego czasu przyglądałam się wątkowi ze względu na fakt iż zbliżał się koniec mojej umowy z t-mobile. Umowa kończyła się we wrześniu, niestety konsultanci proponowali mi kiepskie warunki a negocjacje z SUK odkładałam na później, przez co niestety przegapiłam dobre czasy wymian negocjowanych z SUK.

Dzisiaj jako że umowa przeszła na czas nieokreślony, skontaktowała się ze mną konsultantka t-mobile, która zaproponowała mi następującą ofertę:

Rodzina 140, zniżka na abonament 10 zł, czyli przy e-fakturze koszt abonamentu: 119,9zł, zniżka na telefon na początku 250 zł, po dłuższej rozmowie 400 zł. Umowa na 24 miesiące.

Po mojej prośbie przełączenia do SUK, konsultantka stwierdziła, że właśnie z SUK dzwoni (mimo że wcześniej nie przedstawiła się jako pracownik tego działu) i że nie da się wynegocjować nic więcej.
Jedyne co jeszcze można zrobić to umowa na 36-mcy wówczas abonament idzie jeszcze o 10 zł w dół, ale większego upustu na słuchawki nie ma i ceny słuchawek nie różnią się niczym od cen w przypadku umowy na 24 miesiące.

Mam pytanie do osób znających temat, a właściwie kilka pytań ;)

Skoro weszły nowe taryfy, dlaczego Pani zaproponowała mi opcje Rodzina 140?
czy oznacza to, że można jednak próbować negocjować niższy abonament? Tak jak to wcześniej było w przypadku rodziny 140 -> 99zł za miesiąc?
Pytanie nr 2, czy ktoś negocjował takie warunki? Czy udało się komuś (po zmianie cennika i wprowadzeniu nowych taryf) wynegocjować więcej niż mi zaproponowano?

Czy ktoś mógłby coś poradzić? Brać czy ewentualnie czekać na lepsze czasy? Może na oferte świąteczną?

Będę wdzięczna za jakiekolwiek podpowiedzi, pozdrawiam!

KK

#674683  autor: yuby
 14 lis 2013, 21:06
To była na 100% pracownica BOK. Przy tej taryfie powinnaś dostać 20 zł zniżki na abonament. Na jaki telefon była ta zniżka?

#674696  autor: kasiawildfires
 14 lis 2013, 21:39
To była zniżka na telefony: Samsung Galaxy S4, Htc One, Xperia Z

A oferta Rodzina 140, standardowy abonament 129zł, zniżka do 119zł

#674724  autor: zygikuleczka
 14 lis 2013, 23:21
kasiawildfires, podstawowa zasada. Nie bierze się pierwszej oferty. Czekaj na kolejną, bo wątpię, że jako pierwszą dali Ci max.

#674778  autor: panrutek
 15 lis 2013, 10:17
Witam , mam pytanie do forumowiczów na temat przedłużenia blueconnect.
Chciałbym wziąć ofertę z dwoma tabletami i routerem , macie może wiedzę czy w SUK można ugrać coś więcej niż na stronie np.: niższy abonament lub krótszy czas umowy niż 36 m-cy.?
 #674808  autor: Kolegowicz
 15 lis 2013, 12:11
zygikuleczka pisze:kasiawildfires, podstawowa zasada. Nie bierze się pierwszej oferty. Czekaj na kolejną, bo wątpię, że jako pierwszą dali Ci max.
Wszystko zalezy od oferty jaką klient ma... suk teraz też dzwoni do klientów którzy maja ofertę na koncie.

#674810  autor: zygikuleczka
 15 lis 2013, 12:13
Kolegowicz, co nie zmienia faktu, że maxa się w pierwszej rozmowie raczej nie daje.

#674813  autor: Kolegowicz
 15 lis 2013, 12:29
panrutek pisze:Witam , mam pytanie do forumowiczów na temat przedłużenia blueconnect.
Chciałbym wziąć ofertę z dwoma tabletami i routerem , macie może wiedzę czy w SUK można ugrać coś więcej niż na stronie np.: niższy abonament lub krótszy czas umowy niż 36 m-cy.?
Mozna 5 zł niższy abonament

#674825  autor: panrutek
 15 lis 2013, 13:17
Kolegowicz-Dzięki za info

#674840  autor: przemek289
 15 lis 2013, 14:02
Nikogo nie dziwi, że użytkownik kasiawildfires mówi o zaproponowanych taryfach "Rodzina", czy coś się zmieniło, czy tylko niepoprawne nazwy podaje, a mowa jest np o taryfie Premium II itp ? Bo to brzmi jakby negocjowanie umów na starych warunkach, sprzed tej niby rewolucji w TM.
 #674927  autor: Kolegowicz
 15 lis 2013, 19:36
przemek289 pisze:Nikogo nie dziwi, że użytkownik kasiawildfires mówi o zaproponowanych taryfach "Rodzina", czy coś się zmieniło, czy tylko niepoprawne nazwy podaje, a mowa jest np o taryfie Premium II itp ? Bo to brzmi jakby negocjowanie umów na starych warunkach, sprzed tej niby rewolucji w TM.
Dokładnie jest tak jak piszesz czyli taryfa Premium II to inaczej taryfa Rodzina 140 jest taki zapis pod tabelami z opisami taryf w regulaminach

#674961  autor: małowielki
 15 lis 2013, 22:27
Dostał ktoś lepsze warunki w ofercie PREMIUM ?
- obniżony abonament z 89,99 na 79,99
- cena telefonu (Sony Xperia L) z 149 na 1 zł ?
  • Strona 243 z 350
  • 1
  • 241
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • 350
  • 1
  • 241
  • 242
  • 243