Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Bez obrazy "kolego", ale twoje sprowadzanie rozmowy do poziomu wieku adwersarza, świadczy jedynie jak dziecinny jesteś Ty. Mnie to nie rusza. Za przeproszeniem, guano Cię obchodzi mój wiek. Nie piszę, by przekonać Ciebie, ja przede wszystkim podaje propozycję dla twórcy tematu, poszukującego oferty dla siebie. Pokazując, że i VM w kwestii roamingu nie misi być zły. Są osoby twierdzące, że w ogóle z pre-paid (nie mówiąc już o oddzwanianiu w roamingu) korzystają wyłącznie dzieci i menele spod budki z piwem. Idąc twoim tokiem rozumowania, do której grupy Ty się zaliczasz?motov3 pisze:Kolego, to co piszesz to już kompletnie jakaś amatorka. Ile ty masz lat ?
Dokładnie to samo napisałem, więc po co po mnie powtarzasz?motov3 pisze:Na pewno jest wiadome ze promocja klubu Virgin trwa do 31.12.2013, i na pewno jest wiadome ze promocja PLUS-a jest bezterminowa na chwile obecna.
Naliczanie danych co 5 kB jest tylko i wyłącznie poza pakietami MB. Jeśli zakończy się promocja z darmowym lejkiem 32 kbit/s, przywrócą naliczanie.buba1234 pisze:w ich faq na stronie jest napisane ze co 5kB
I tym wlasnie stwierdzeniem - poniekad przyznales do ktorego segmentu uzytkownikow nalezysz. No ale wyjasnie ci to na liczbach - bo widze, ze cos kiepsko u ciebie z logicznym rozumowaniem. Zazwyczaj nastolatek = brak dochodu = utrzymanie na glowie rodzicow. Taka osoba moze sobie pozwolic na tekst w stylu "puszcze strzałkę", czy tez "umówić się na godzinę" - gdyż sa na utrzymaniu rodzicow bez wlasnego dochodu. Debata z toba w tym miejscu jest bezcelowa. Z tego co widze nalezysz do tej wlasnie grupy - zrozumiesz co mam na mysli, jak ci troche lat przybedzie. Poki co to bezcelowe.DanielR pisze:Bez obrazy "kolego", ale twoje sprowadzanie rozmowy do poziomu wieku adwersarza, świadczy jedynie jak dziecinny jesteś Ty. Mnie to nie rusza. Za przeproszeniem, guano Cię obchodzi mój wiek.
Zaliczam sie raczej do grupy osob inteligentnych, ktore radza sobie z Excelem. Wystarczy przeliczyc poszczegolne oferty i ma sie obraz ze Pre-Paid jest ekonomicznie bardziej oplacalny od ABO. Dsokonalym potwierdzeniem tego, jest fakt ze obecnie coraz wieksza baza abonentow jest generowana przez numery pre-paid niz abonamentowe. Wystarczy spojrzec na ostatnie zestawienie T-Mobile.DanielR pisze:Są osoby twierdzące, że w ogóle z pre-paid (nie mówiąc już o oddzwanianiu w roamingu) korzystają wyłącznie dzieci i menele spod budki z piwem. Idąc twoim tokiem rozumowania, do której grupy Ty się zaliczasz?
motov3 pisze:Na pewno jest wiadome ze promocja klubu Virgin trwa do 31.12.2013, i na pewno jest wiadome ze promocja PLUS-a jest bezterminowa na chwile obecna.
Napisales cos zgola innego. Jesli dalej tego nie widzisz - to oznacza ze dalsza rozmowa z toba jest calkowicie bezcelowa, bo nie potrafisz czytac ze zrozumieniem.DanielR pisze:Dokładnie to samo napisałem, więc po co po mnie powtarzasz?
Już lepiej telefon na raty i abonament za 20-30 spokojnie wystarczy i nie zamrażasz sobie cen sms/min/MB na 2-3 lata.jarekb11 pisze:Lub w przypadku chęci zakupu smartfonu radze wybrać oferte z telefonem.
Bo chcąc zakupić na wolnym rynku smartfona (na raty w skl) to trzeba liczyć się z wydatkiem 20-30 zł miesięcznie przez 24-mce,a abonament za 50-60 spokojnie kupisz z wszystkim co potrzeba.
Bez sensu. Wybierając ofertę z telefonem jesteś zamrożony ze stawkami na dwa lata. Owszem, kupując telefon na raty, wychodzi podobnie, jakbyś kupował telefon w abo za 50-60 zł, ale jest ta różnica, że biorąc telefon na raty i do tego prepaid masz większą możliwość reakcji na nowości operatorów i nie jesteś uwiązany z jednym przez 2 lata. W dzisiejszym rozwoju ofert dwa lata to wieczność.jarekb11 pisze:Lub w przypadku chęci zakupu smartfonu radze wybrać oferte z telefonem.