Użytkownik
Ranga
Obserwator
No to faktycznie poszaleli - 4zł na abonamencie i 49zł na telefonie/dareksun pisze:Dziś próbowałem przedłużyć umowę. Co dostałem to
65 zł za:
800 minut
1 GB internet
Xperia M za 4 gr
Nie była to ostatnia próba ale mym skromnym zdaniem z SUKiem T mobile trzeba inaczej niż wcześniej albo faktycznie sieć dogorywa...
Czytajcie warunki kuponu:annonis pisze:ja też poważnie zastanawiam się za przejściem do Orange. Na CITEAM jest oferta nie do pobicia - rabat 30 procent na abo czyli za smart plan multi za 69,90 zł zapłacimy niecałe 50 zł w tym Xperia za 1 zł, 1GB internetu, 600 minut do wszystkich wymienne na smsy no i 3 miesiące gratis dla przenoszących numer. Warto? czy w Tmobile można wynegocjować lepszą ofertę?
Jedna promocja wyklucza drugą. Było już o tym parę razy pisane w wątku o rabacie z groupona.annonis pisze:ale darmowe 3 miesiące to jest prezent dla każdego przenoszącego nr. To tak jakby część abonamentu. Nie pize, ze to jest promocja na określony czas. Z resztą trzeba zadzwonić na infolinie. Może jutro to zrobie. Kupon do końca miesiąca ważny mam.
Na 100% nie dostaniesz rabatu na 3 miesiące przy przenoszeniu numeru.annonis pisze:ale darmowe 3 miesiące to jest prezent dla każdego przenoszącego nr. To tak jakby część abonamentu. Nie pize, ze to jest promocja na określony czas. Z resztą trzeba zadzwonić na infolinie. Może jutro to zrobie. Kupon do końca miesiąca ważny mam.