• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
 #671586  autor: soulfire
 30 paź 2013, 19:51
Witam,
Od 6 lat mam telefon na kartę w playu i średnio miesięcznie wydaje ok. 20-30zł na rozmowy i smsy. Jestem jednak skłonny związać się z którymś z operatorów na kilkanaście miesięcy aby dodatkowo poza pakietem minut i smsów mieć powiedzmy 1gb transferu danych. Mam możliwość wzięcia abonamentu na firmę, i wydaje mi się, że oferta playa dla firm jest dla mnie najkorzystniejsza, mianowicie:
nielimitowane rozmowy do play i na stacjonarne (z abonamentu za 9,99)
200 minut do pozostałych sieci (pakiet za 10zł)
300 smsów do wszystkich sieci (pakiet za 3zł)
1gb internetu (pakiet za 10zł)

Łącznie 33zł, dodatkowo dzięki temu, że zostałbym w playu większość znajomych dalej będzie miała do mnie za darmo.

Chciałem spytać czy migrując z karty na abonament jestem w stanie dostać jakąś zniżkę jeżeli podejdę to od dobrej strony?
Może jest jakaś inna oferta, która będzie bardziej odpowiednia do moich potrzeb?

Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam ;-)

#671611  autor: marcin1980
 30 paź 2013, 20:25
Raczej nie dostaniesz nic lepszego.Rozumiem że chcesz bez telefonu bo jakiś posiadasz i ci starcza Pytanie czy 200min do innych sieci ci wystarczy to jest 3godz. na miesiąc. Jeśli bierzesz ofertę na firmę to i tak wrzucisz to w koszta ja wziąłbym ta ofertę za 29.99 tu gadasz z każdym w Polsce nie 3godz a 20-30godz i więcej w sumie bez ograniczenia czasowego plus ten internet za 10zł to wyniosłoby 40zł czyli 7zł więcej niż ta oferta którą opisałeś

Uśmiechnij się szkoda życia na głupoty

#671671  autor: soulfire
 31 paź 2013, 07:04
7zł to nie tak dużo i rzeczywiście myślałem nad tą ofertą, ale wydaje mi się, że nie ma sensu dopłacać bo na 99% wystarczy mi te 200 minut, szczególnie, że do playa są darmowe a mam tam prawie całą rodzinę i połowę znajomych.
Przemyślę to jeszcze, dzięki za odpowiedź