Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
Nie trzeba się zgadzać na żadne reklamy. VM ma roaming Orange, ale na nim także działa net, nie tylko w Play tak jest.ciekawy pisze:[...]a żeby dostać bonus 50% więcej trzeba się zarejestrować klubie j zgodzić na reklamy,nie jestem pewien czy to najlepsza oferta,no i ma roaming Play,Orange,Plusa nie chyba że się pobawisz w biurokracje i przeniesiesz numer to roaming Plusa będzie,a Lubie to i Red Bull Mobile na kartę mają zasięgi Play,Plus,Orange od razu i co pewnie ważne dla pytającego net działa też na zasięgach roamingowych Plus,Orange,Play[...]
a jak nazwiesz zgodę na przesyłanie informacji handlowych na twojgo maila który musisz podać i zafajkować opcję zgody żeby dostać bonus 50% ?Flash999 pisze:Nie trzeba się zgadzać na żadne reklamy. VM ma roaming Orange, ale na nim także działa net, nie tylko w Play tak jest.ciekawy pisze:[...]a żeby dostać bonus 50% więcej trzeba się zarejestrować klubie j zgodzić na reklamy,nie jestem pewien czy to najlepsza oferta,no i ma roaming Play,Orange,Plusa nie chyba że się pobawisz w biurokracje i przeniesiesz numer to roaming Plusa będzie,a Lubie to i Red Bull Mobile na kartę mają zasięgi Play,Plus,Orange od razu i co pewnie ważne dla pytającego net działa też na zasięgach roamingowych Plus,Orange,Play[...]
czytaj co chce autor wątku, rozmowy i net do 20 zł, teraz odpowiedz sobie po co proponujesz no limit za 29 zł skoro w nim są rozmowy,a net dodatkowo płatny i to miesiąc w miesiąc tyle samo,a w Lubię to czy Red Bull Mobile jest doładowanie 50 zł ma 3 miesiące to wychodzi do 20 zł miesięczniebuba1234 pisze:Dlatego jest tyle taryf na kartę, bo dla kazdego najlepsza bedzie inna, bo kazdy korzysta inaczej:
1. dla smartfonow najlepsze taryfy to: Virgin, RBM, Lubie to, T-mobile Frii, Heyah Dniowka
2. dla rozmawiajacych duzo wewnatrz sieci: RBM, Play 0zł w Play, T-mobile Frii, HEyah Dniowka, Klucz mobile
3. dla rozmwiajacych duzo do wszystkich: play mini max na karte, nju na kartę
4. z roczna waznoscia konta: Virgin Mobile, Klucz mobile
5. dla tych co dzwonia za granice: Klucz mobile, Lycamobile, [no i Viber]
Do wyboru, do koloru.
Jak masz rodzine w T-mobile na kartę to mozesz wziac t-mobile frii wybrac bonus rozmow wewnatrz sieci i dokupywac 1GB za 10zł/miesiac.
Przede wszystkim napisalem ogolnie o calej ofercie prepaid, jaka jest teraz.ciekawy pisze:czytaj co chce autor wątku, rozmowy i net do 20 zł, teraz odpowiedz sobie po co proponujesz no limit za 29 zł skoro w nim są rozmowy,a net dodatkowo płatny i to miesiąc w miesiąc tyle samo,a w Lubię to czy Red Bull Mobile jest doładowanie 50 zł ma 3 miesiące to wychodzi do 20 zł miesięcznie
no ok,pomińmy reklamy,Virgin jest dobrą siecią ma dzwonienie,a jak ktoś chce dodatkowo net to już się nie opłaca skoro pakiet 1GB kosztuje 19 zł sprawdzone teraz na stronie Virgin,a w Lubię to czy Red Bull Mobile masz doładowanie 50 zł które dzielisz na 3 miesiące,wychodzi miesięcznie do 20 zł i net jest w cenie doładowania,a 20 zł na rozmowy i tu Virgin wychodzi bardzo niekorzystniebuba1234 pisze:No do mnie dzwonil pan z VM i jak mu powiedzialem, ze sie nie rejestrowalem bo nie lubie podawac sowich danych, to mi powiedzial, ze mozna nie zaznaczac reklam, raczej nie klamal bo rozmowa byla bardzo profesjonalna.
Po za tym zawsze mozesz podac zmyslony mail, lub jakis zapasowy zrobic. Ja sie nie rjestrwoalem a i tak uwazam, ze maja dla mnie dobra ofertę. MOzliwe, ze nawet podam im jakies falszywe dane, bo jak mowie u mnie zmiana sieci przebega nietypowo, po prostu wkladam do smartfona nowy starternowy numer mozna prosto wyslac mailem.
Jest dokładnie tak jak piszesz, jak w danym dniu połączysz się z netem to pobiera Ci 0,28zł i masz w tym dniu 50MB + lejek. Ja korzystam i jestem bardzo zadowolony. Jest to o wiele lepsze niż pakiety, bo przy pakietach płacisz z góry i może się okazać - jak niejednokrotnie w moim wypadku - że zostało niewykorzystane 3/4 transferu z pakietu.woitas pisze:[ Dodano: 2013-10-23, 00:17 ]
Miałbym tylko jeszcze pytanko co do Dniówek w Heyah...
Płacę tylko w te dni, w które korzystam z danej usługi tak?
No i czy mogę połączyć np. to w takiej konfiguracji..
dniówki na internet + 60 min darmowych do wszystkich za 10zł?
Korzystam obecnie z heyah więc może bym został przy tej sieci i wybrał te dniówki.. jeśli bym się nie mieścił w tym założonym budżecie to zmienię tą sieć ale mimo wszystko chyba to mi wystarczy.